Jump to content

TGP locking random buildings


jib
 Share

Recommended Posts

Since the lastest update I have had weird behavior with the TGP locking on to the nearest building when i press lock instead of the vehicle in the center of TGP, have I turned on some special mode?

Mods I use: KA-50 JTAC - Better Fire and Smoke - Unchain Rudder from trim KA50 - Sim FFB for G940 - Beczl Rocket Pods Updated!

Processor: Intel Q6600 @ 3.00GHz

GPU: GeForce MSI RTX 2060 6GB

RAM: Crucial 8GB DDR2

HDD: 1TBGB Crucial SSD

OS: Windows 10, 64-bit

Peripherals: Logitech G940 Hotas, TrackiR 5, Voice Activated commands , Sharkoon 5.1 headset. ,Touch Control for iPad, JoyToKey

Link to comment
Share on other sites

.trk file would be helpful. Sounds like you are hitting china hat forward instead of TMS UP-SHORT. And for what it's worth, the TGP doesn't 'lock' in any way. You have a POINT mode and an AREA mode. You can also set your TGP as SPI with TMS UP-LONG. I've done the same thing as what you're describing, where I forget to set TGP as SPI, then hit CHINA HAT FORWARD trying to set all sensors to my TGP but end up slewing the TGP to STRPT, since I forgot to change SPI


Edited by Evil.Bonsai
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
And for what it's worth, the TGP doesn't 'lock' in any way.

 

Well... point mode kindoff is a "lock" or "track". Anyhow, I've been experiencing this myself... or atleast that it sometimes jumps between targets which are closeby with about one seconds spacing between each jump. Seems like it's supposed to be like this imo, but I'd like to know if I can control it somehow.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...