Jump to content

Nav problem Hud


Recommended Posts

I have been seeing this for a WHILE now, but mainly when things are like 80 degrees to the left of you, it should show the box to the far left of the HUD, but instead it shows up to the right. It's an odd glitch but I can't replicate it, it just happens on it's own.

Link to comment
Share on other sites

Looks correct to me. The HUD looks like it's pointing to 355.

I don't know what the 177 is but it's not the direction.

Were the pictures taken the same time. The 170 is a relative angle that you have to turn to get there. If you had just passed it the angle would be correct.


Edited by Hamblue

Asus Sabertooth P67 Motherboard 2600k CPU, 16 gig DDR3, 1600. Samsung 830, 256 gig hard drive,

GTX780 Video Card, Warthog Hotas, Razer Mamba mouse. Saitek Combat Rudder Pedals. Trackir 5, Verizon FIOS 25Meg Up/Down

Link to comment
Share on other sites

Looks correct to me. The HUD looks like it's pointing to 355.

I don't know what the 177 is but it's not the direction.

Were the pictures taken the same time. The 170 is a relative angle that you have to turn to get there. If you had just passed it the angle would be correct.

 

 

those photos are 2 screens taken at the same time of course, one is just an instrument panel.

I think its clear that way point 2 is no where near 170 deg of my nose, maybe just 5 or 10.

 

EDIT

REPAIR fixed it. Thank goodness for that was flying in reverse..


Edited by cheap charlie
Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...