Jump to content

TGP Auto-Lase Fails!


Drona
 Share

Recommended Posts

TGP auto-lase fails everytime I release the weapon in this mission.. Any other mission I try it in, the GBU-12 hits the target. I know I must be doing something wrong here, can anyone have a look (I've attached a track) and tell me what it is I'm doing wrong. It must be something trivial!:huh:

TGP Autolase Fail.trk

Link to comment
Share on other sites

Can't watch the track now, but I guess I'll ask the obvious:

 

1. Auto lase was set to on in profile?

 

2. Auto lase time set to a long enough duration?

[sIGPIC]http://i280.photobucket.com/albums/kk187/Exorcet/F-15singaturebaseACOmodifiedcomp-1.jpg[/sIGPIC]

Win 10 i5-9600KF 4.6 GHz 64 GB RAM RTX2080Ti 11GB -- Win 7 64 i5-6600K 3.6 GHz 32 GB RAM GTX970 4GB -- A-10C, F-5E, Su-27, F-15C, F-14B, F-16C missions in User Files

Link to comment
Share on other sites

Just watched your track: You didn't turn on the laser. It's still in safe position.

dUJOta.jpg

 

 

Windows 10 | i7 7700K @4800 | 32GB DDR3 | GTX 1070 | TM Warthog HOTAS | Saitek Combat Rudder Pedals | TM MFDs + Lilliput 8" | TIR5 Pro

Link to comment
Share on other sites

Can't watch the track now, but I guess I'll ask the obvious:

 

1. Auto lase was set to on in profile?

 

2. Auto lase time set to a long enough duration?

 

1. Yes.

 

2. Yes.

 

Just watched your track: You didn't turn on the laser. It's still in safe position.

 

That might be it! Thanks a lot. I will make sure its on and then try again when I get back home! :)

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...