Jump to content

Flaming Cliffs 1.1b help needed!


Recommended Posts

Hello all,

 

I am new in this website but I have been playing Lock on for a long time now. Today I decided to purchased Flaming cliff 1.1, and after installing it my game textures were off my aircraft skins were all white and the cockpit looked bad and overall world textures were just bad.

 

I am wondering if this is a known issue and if someone could help me out.

 

PS: I re installed lock on again and then FC 1.1 again with no luck textures are still bad, I was now uninstalling Modman and trying everything all over again but star force server is not connecting and i realized that they deducted me 1 of the 4 activation's that you get when you purchased the game.

 

I'm sorry if this is an old issue but i couldn't find anything like this in the forums, thank you in advance for your help!

Link to comment
Share on other sites

Could you please show me a screenshot with this issue?

 

Also, what is your hardware, operating system, and driver configuration?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Daniel "EtherealN" Agorander | Даниэль "эфирныйн" Агорандер

Intel i7 2600K @ 4.4GHz, ASUS Sabertooth P67, 8GB Corsair Vengeance @ 1600MHz, ASUS GTX 560Ti DirectCU II 1GB, Samsung 830series 512GB SSD, Corsair AX850w, two BENQ screens and TM HOTAS Warthog

DCS: A-10C Warthog FAQ | DCS: P-51D FAQ | Remember to read the Forum Rules |

|
| Life of a Game Tester
Link to comment
Share on other sites

Hi EtherealN,

 

I have a macbook pro 13" (2011 mode) 2.3 GHz dual-core Core i5, Intel HD 3000 Graphics RAM:4GB 1333MHz DDR3 (8GB max) Hard drive 320GB 5400 RPM , Gigabit LAN, Firewire 800, Thunderbolt, 2x USB 2.0, SDHC slot, combined audio in/out jack Nvidia Gforce700 series.

 

I have splited my hard drive in 2 with MAC and Win 7 which is the one i used to play my pc games.

 

At the moment Im sorry i cant send you a picture because i uninstalled the game and now starforce is not connecting to the servers to activate my serial number.

 

Thank you.

Link to comment
Share on other sites

But flaming cliffs is a 800mb patch, shouldn't be working similar to lock on? I had lock on running at maximum settings even with mod man graphics settings to the max. I also have Falcon 4.0 allied force 1.0.13 running at maximum settings. I know my laptop is not the greatest but I thought Flaming cliffs wouldn't be a problem. I guess I lost 6 bucks on this.

 

Thanks for the feedback KUKY!

Link to comment
Share on other sites

So after installing the game 2 times Its finally working properly. I guess some traces of Modman were still there bugging my game, Unfortunately during this process I spent 2 out of the 4 activation's that my serial comes with. (Should I install modman again for FC 1.1?) .

 

PS: DON'T BUY DLC, THERE IS NOTHING BETTER LIKE AN OLD FASHIONED HARD COPY.

 

CASE CLOSED/

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...