Jump to content

TM Warthog - throttles don't line up


schkorpio
 Share

Recommended Posts

I've had my TM warthog for a about 5 months now, and I've just recently decided to split the throttles so that I can control each engine separately - handy for when one engine gets shot up :)

 

However what I find now is that the when the throttles are connected via the little metal clip thing, the left throttle will register as about 1% less than the right throttle.

 

So for example in FC3 in the F-15 the engine RPM will show as Left 92 and Right 93.

 

Is there any way to recalibrate the throttles? I've done the Windows 7 calibration, and they both register the full range, it just seems that when the two throttles line up (with or without the clip) the left one is 1% behind.

Sponsored by: http://www.ozpc.com.au

Link to comment
Share on other sites

check the thrustmaster website for their calibration tool or warthog world (good resource)

 

iirc there is a thread or a thread related to it here on ed.

 

 

Of course - I google everything else, why not this one time? :) Guess I'm just used to the great community.

 

I think I've found it now http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1084321&postcount=7:

 

Thanks for the suggestion :D

 

EDIT yup all fixed now thanks to that little utility :)


Edited by schkorpio

Sponsored by: http://www.ozpc.com.au

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...