Jump to content

Patch 1.08 still problems blurry


Recommended Posts

I posted this on the main thread and the reply was to put it here.

Already mentioned awhile ago here.

 

HDR when turned off gives just sound and full green screen, as I reported in the tech forum.

 

Distance of terrain is still blurry in the distance, can't even pick out targets or runway until close. The effect is like being at the hub of a wheel and when it gets to the tire, everything blurs, 360 degree's around.

 

Tried various drivers etc and setting in the Ati control panel, installed DX2010 again, I thought that the terrain distance had been altered in 1.08 patch.

 

All setting tried here so no good for me, ruins probably the greatest sim.

 

Odd thing is that Blackshark terrain is fine, only this one giving the problem,

why is BS fine but A10 shows this.

 

ATI Radeon HD 5850 1GB Series, Latest driver 11.5 tried 11.4

Processor Intel® Core2 Duo CPU E8600 3.33GHz

8gb ram

Windows 7 64bit

 

Anthony

Link to post
Share on other sites

Could you maybe provide a screenshot of your Catalyst 3D-Settings?

 

Maybe somebody can figure out something corresonding to your settings.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Asus ROG STRIX Z390-F Gaming, Intel Core i7 9700k , 32gb Corsair DDR4-3200

Asus RTX 2070 super, Samsung 970 EVO Plus M2, Win10 64bit, Acer XZ321QU (WQHD)

TM HOTAS Warthog, SAITEK Rudder Pedals, TIR 5

Link to post
Share on other sites

Someone on the general thread where I posted mentioned to turn CCC to default settings. This has made a lot of difference to it, also when the HDR was turned off when going into the cockpit just a total green screen appeared, that does not happen with CCC as default.

 

I am using 11.5 drivers, may also try 11.4 to see if there is any more improvements. I will fiddle later to see what CCC settings do make the problem I had before, but it seems that if I make manual settings in the CCC this is what makes all the problems with burries, so it is CCC is the problem.

 

If I find anything else out, will post back.

 

Anthony

Link to post
Share on other sites

Better say it's a specific change you did to the settings within the CCC which causes problems, not the CCC itself. ;)

 

Good luck!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Asus ROG STRIX Z390-F Gaming, Intel Core i7 9700k , 32gb Corsair DDR4-3200

Asus RTX 2070 super, Samsung 970 EVO Plus M2, Win10 64bit, Acer XZ321QU (WQHD)

TM HOTAS Warthog, SAITEK Rudder Pedals, TIR 5

Link to post
Share on other sites
Better say it's a specific change you did to the settings within the CCC which causes problems, not the CCC itself. ;)

 

Good luck!

 

Yes I meant to say that, will have to go through the changes to see what one made the problem.

 

Anthony

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...