Jump to content

Having a problem with Cat 5.6 drivers


Recommended Posts

I upgraded to the Cat 5.6 drivers and I decided to test them out on IL2FB. Everything seems fine EXCEPT that about every 5 minutes my motherboard speaker beeps once. Driving me nuts. Luckily I thought to create a restore point just before installing Cat 5.6, so I rolled back and sure enough with my older drivers everything seems to work fine. here are my specs:

 

AMD Athalon64 3500+

Asus A8N-SLI Deluxe

ATI X850 XT PE PCI-E video card

1GB RAM

WinXP Home SP2

 

I even tried turning off all the monitoring systems of my motherboard and it still did it.

 

Help!

--Maulkin

 

 

Windows 10 64-bit - AMD Ryzen 9 5900X @ 3.7 GHz - 32 GB DDR4 3600MHz RAM - EVGA FTW3 RTX 3080 - Asus Crosshair VIII Hero motherboard - Samsung EVO Pro 1 TB SSD - TrackIR 4 Pro - Thrustmaster Warthog - Saitek rudder pedals - Lilliput UM-80/C with TM Cougars

Link to post
Share on other sites
I upgraded to the Cat 5.6 drivers and I decided to test them out on IL2FB. Everything seems fine EXCEPT that about every 5 minutes my motherboard speaker beeps once. Driving me nuts. Luckily I thought to create a restore point just before installing Cat 5.6, so I rolled back and sure enough with my older drivers everything seems to work fine. here are my specs:

 

AMD Athalon64 3500+

Asus A8N-SLI Deluxe

ATI X850 XT PE PCI-E video card

1GB RAM

WinXP Home SP2

 

I even tried turning off all the monitoring systems of my motherboard and it still did it.

 

Help!

 

Contact with ATi, I'm sure that they'll help you somehow.

GROM- Grupa Reagowania Operacyjno Manewrowego

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...