Jump to content

Problem connecting on HL after patching.


Recommended Posts

I applied both patches to 1.1 yesterday.When I join a game in HL I get to coalition screen as normal.

The problem is that no coalitions are available and I am obviously not connected to the server.When I select connect ,the selection is "start" and I am unable to change it.After pressing "start" a couple of times the game CTD`s.

What gives?

Link to comment
Share on other sites

I'm sorry to hear you have issues but I connected this afternoon to HL and flew on the frogfoot server successfully. I applied the LOD and multiplayer patches for FC 1.1. I even saw 169th_Rabbit who was fully patches too ;)

Speed is life !!!

Link to comment
Share on other sites

I applied both patches to 1.1 yesterday.When I join a game in HL I get to coalition screen as normal.

The problem is that no coalitions are available and I am obviously not connected to the server.When I select connect ,the selection is "start" and I am unable to change it.After pressing "start" a couple of times the game CTD`s.

What gives?

Do you have firewall enabled? Did you change sth with your firewall? I had similar problems and when I changed firewall settings everything was OK back again.

GROM- Grupa Reagowania Operacyjno Manewrowego

Link to comment
Share on other sites

I uninstalled 1.1 again,then made a new install,step by step after ED`s advice. I am still not able to log onto HL.

Firewall disabled.

 

My 1.1 version is the first version available april 7th.

I used the fixes for english web version.

I also use LockOn save registry program.

 

Should I try the CD-version fixes?

Should I drop reg fix and activate via Starforce again?

Link to comment
Share on other sites

Not by any chance a reoccurrence of the "load to find you've been disconnected from server" bug, is it?

 

Hard to answer that Soaring Brit. :)

 

Where and how does that message occure?

 

When the game CTD after pressing "start" a number of times I get a Windows message asking if I will send the report to MS,but I don`t.

Link to comment
Share on other sites

Hard to answer that Soaring Brit. :)

 

Where and how does that message occure?

 

When the game CTD after pressing "start" a number of times I get a Windows message asking if I will send the report to MS,but I don`t.

 

 

Well that bug, IIRC, is mainly discussed in this thread:

 

http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=7526

 

I'm not certain it's the same thing, but it might be worth a look to see if your symptoms match the ones they're reporting.

Link to comment
Share on other sites

I uninstalled 1.1 again,then made a new install,step by step after ED`s advice. I am still not able to log onto HL.

Firewall disabled.

 

My 1.1 version is the first version available april 7th.

I used the fixes for english web version.

I also use LockOn save registry program.

 

Should I try the CD-version fixes?

Should I drop reg fix and activate via Starforce again?

Before reactivating I would contact ED, they should help you.

GROM- Grupa Reagowania Operacyjno Manewrowego

Link to comment
Share on other sites

You're trying to join the same server?

 

No, I tried different servers (1.1)

 

I reinstalled again and put an empty (lockon.exe.local) document in the Lockon folder.(thx 169th_Rastus :) ) Now I have managed to enter 2 servers. 1 other server didn`t work.

I will test further to see if I can enter more servers this afternoon.

Just want to mention that before installing fixes, I`ve never experienced any issues with LockOn.

 

 

rgds

Viking

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...