Jump to content

TACAN data not showing on HUD but on HSI - is it me or is it a bug?


toby23
 Share

Go to solution Solved by Hulkbust44,

Recommended Posts

This is most likely my mistake but while doing the F/A-18C training on HSI and Tacan, the Tacan station info does not show on the HUD when the voiceover says it should. I see the TACAN and bearing and range info on the LDDI HSI page and I have the Tacan tuned correctly, I just don't see any info on the HUD. I also don't see a BOX around the word TCN when I select it.

Any ideas?

 

One more question - if I use HDG select to mark the TACAN marker on the HSI, why does the HEADING BUG move faster than the TACAN station. I would have thought they should both move at the same speed if I am turning towards them?

 

 

 

1.jpg


Edited by toby23

Ryzen 5800X, 32GB RAM, RTX 3060

 

Link to comment
Share on other sites

I just checked again, thanks for your help.
It wasn't showing because TCN wasn't boxed. 

I think it might have something to do with the training/ voiceover etc not recognising/ allowing it.

Not sure but once the trainer had stopped speaking and given me control of the aircraft, I selected TCN and it BOXED and I could see the abbreviation and distance and steerpoint marker on the HUD. 

Thanks for your help. Much appreciated.


Edited by toby23

Ryzen 5800X, 32GB RAM, RTX 3060

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...