Jump to content

[NO BUG] NWS doesnt work on deck of Tarawa


Recommended Posts

@Accipiter,

 

We have tried your issue on the Tarawa, and seems the NWS works perfectly. In what situation did you experience that? Have you checked that you have the NWS mapped correctly on your hotas?

 

Regards,

 

Hornet

Link to post
Share on other sites
On 6/7/2021 at 8:40 PM, Hornet81 said:

@Accipiter,

 

We have tried your issue on the Tarawa, and seems the NWS works perfectly. In what situation did you experience that? Have you checked that you have the NWS mapped correctly on your hotas?

 

Regards,

 

Hornet

Thanks.

I seem to have all kinds of problems with the Harrier.

 

I have solved the NWS issue, indeed a HOTAS assignment issue.

 

Now I cant get any JDAMs to drop in Pre Plan mode.

 

Its like Ive got an old installation, yet its 2.5.6?

 

Just doesnt work like it did 12 months ago.

 

Its like the sims been updated and my install hasnt??

 

Thanks

[sIGPIC][/sIGPIC]i7 Haswell @ 4.6Ghz, Z97p, GTX1080, 32GB DDR3, x3SSD, Win7/64, professional. 32" BenQ, TIR 5, Saitek x55 HOTAS.

Search User Files for "herky" for my uploaded missions. My flight sim videos on You Tube. https://www.youtube.com/user/David Herky

Link to post
Share on other sites

Hi @Accipiter,

 

Happy to hear that you have resolved the NWS issue.

 

The current DCS OPEN BETA version is 2.7.1.139, and the Stable is 2.5.6.61527.3. Make sure that you have the latest Dcs update installed so you have the last version of the harrier.

On the other hand, some changes were made in the JDAM Logic. 

This tutorial might help you:

 

 

Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Hornet81 said:

Hi @Accipiter,

 

Happy to hear that you have resolved the NWS issue.

 

The current DCS OPEN BETA version is 2.7.1.139, and the Stable is 2.5.6.61527.3. Make sure that you have the latest Dcs update installed so you have the last version of the harrier.

On the other hand, some changes were made in the JDAM Logic. 

This tutorial might help you:

 

 

Yes thanks.

 

I watched this.

 

I have absolutely no HUD symbology of range rings?

 

Only one bomb is armed.

 

Either on HUD or EHSD (MAP)

 

When I attack only half the bombs drop.

 

The remainder stay aboard, yet the WEPS display show theyve dropped.

 

There is something seriously wrong with my sim install?

 

I was waiting for 2.7 but may need to scrub this and reinstall?

 

Thanks

[sIGPIC][/sIGPIC]i7 Haswell @ 4.6Ghz, Z97p, GTX1080, 32GB DDR3, x3SSD, Win7/64, professional. 32" BenQ, TIR 5, Saitek x55 HOTAS.

Search User Files for "herky" for my uploaded missions. My flight sim videos on You Tube. https://www.youtube.com/user/David Herky

Link to post
Share on other sites

I would suggest you to repair your DCS and install the latest update if you not have already installed.

Try this:

Go into your ... \Eagle Dynamics\DCS World [openbeta]\bin folder. There, hold Left Shift and right click and click "Open Command window here." and then use one by one to clean up first, and then repair.

Link to post
Share on other sites
  • myHelljumper changed the title to [NO BUG] NWS doesnt work on deck of Tarawa
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...