Jump to content

[FIXED IN 7139] Serious cloud issue with newest beta (2.7.1.70.29)


Recommended Posts

Posted (edited)

FIXED IN 7139, thanks ED

 

** IMPORTANT EDIT ** Disabling SSAA fixed this issue. I got mixed up with SSAO (MY BAD)

 

With version 7029, my missions look like this. The cloud appears over the scenery objects. I also disabled SSAO as asked by the dev team. I am not in VR.

 

I had to revert back to 6709.

 

Screen_210603_091126.jpg

Screen_210603_091330.jpg


Edited by Frag
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

You should disable SSAA or set it to 2. SSAO does not fix it.

 

From the patch notes:

  • SSAA 1.5 creates problems with clouds, please use SSAA 2.0 or disable for now.

Edited by AdrianL
  • Like 2
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
12 minutes ago, AdrianL said:

You should disable SSAA or set it to 2. SSAO does not fix it

 

Indeed it fixed the problem. I mixed up SSAA and SSAO. Disabling SSAA fixed the problem. Thanks for helping out 🙂


Edited by Frag
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

hotfix now live for this issue

Windows 10 Home ¦ Z370 AORUS Gaming K3 motherboard ¦ i5-8600K oc to 4.3GHz ¦ 48GB Corsair PC4 memory @ 3000MHz ¦ Samsung 960 EVO M.2 SSD for OS, Samsung 860 EVO 1TB SSD for DCS ¦ ASUS ROG GTX 2060 Super 8GB ¦ Virpil WarBRD base with VFX grip, Thrustmaster A10c and F/A-18 grips ¦ VKB Gunfighter Mk2 and MCG ¦ Thrustmaster Warthog Throttle ¦ MFG Crosswinds ¦ Oculus Rift S

Link to post
Share on other sites
  • Frag changed the title to [FIXED IN 7139] Serious cloud issue with newest beta (2.7.1.70.29)
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...