Jump to content

Simshaker not working after windows update!


Recommended Posts

Posted (edited)

Hi Folks,

 

Ive tried many clean reinstalls of the software but just cant get things to work after updating windows.

 

I cant clear the problem listed in my log file (attached) despite my best efforts.

 

Can anybody please help:)

 

(dont understand why this did not save to simshaker thread?) now done two posts:(

 

(OK reply to thread not new topic) sorry could someone delete this one..thanks

log.log


Edited by drack
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Sorry, the only thing i can tell you is that simshaker for aviators is working fine after upgrading Win10 to 21H1 on my end.


Edited by RealDCSpilot

i9 10920X @4.8GHz, X299X HEDT mainboard, RTX3090 OC, quad channel 64 GB RAM @3600, Valve Index, HOTAS & Rudder: all Virpil with FFB base mod (G940), DCS: all modules

Link to post
Share on other sites

Same problem here. If I let it minimise to systray, it vanishes if I mouse into systray. If I (following reinstall) keep it on screen, it looks like it is working but doesnt communicate with DCS.

Link to post
Share on other sites

It might be the handoff from SimShaker for Aviators to the SimShaker Sound Module. If I uncheck "Start Sound Module Automatically" and, launch the SimShaker Sound Module manually, it works flawlessly.

Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Sound's like the same problem ourorborus.......if you find a solution please let me know sir.

What does it say in your SSA log file?

 

platypus how do you mean? 

 

Where is the unchecked sound module box?

Thanks.


Edited by drack
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hi Drack - 

 

In the Service tab of SimShaker for Aviators there is a checkbox labeled "Start Sound Module Automatically". Just uncheck the box and launch SimShaker Sound Module manually. 


Edited by Platypus
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I just did a complete Windows 10 reinstall and everything is working as it should. No need for a manual launch of SimShaker Sound Module.


Edited by Platypus
Link to post
Share on other sites

Still not got mine working.

 

Glad yours is good though.

 

Going to leave it and wait for the software to be updated and maybe try again later

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...