Jump to content

[NO BUG] Magic wont fire


Recommended Posts

Posted (edited)

OK Have Radar lock Have tone. Have Magic armed.

Press fire...Nothing?

 

What do I do to get Magic off the rail?

 

Two years ago I did the Red Flag

Now I cant launch a IR missile?

 

Please?


Edited by Accipiter
polite request

[sIGPIC][/sIGPIC]i7 Haswell @ 4.6Ghz, Z97p, GTX1080, 32GB DDR3, x3SSD, Win7/64, professional. 32" BenQ, TIR 5, Saitek x55 HOTAS.

Search User Files for "herky" for my uploaded missions. My flight sim videos on You Tube. https://www.youtube.com/user/David Herky

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Could you send a screenshot?

Conditions for magic:
 - CNM switch must be in MAG position (shows MAG on HUD). No need to select MAG on PCA, this doesn't select magics

 - Master arm on of course (MAG stops blinking on HUD)

 - IR lock : round or triangle, not square

 

Then it should launch


Edited by Kercheiz
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Accipiter said:

OK Have Radar lock Have tone. Have Magic armed.

Press fire...Nothing?

 

What do I do to get Magic off the rail?

 

Two years ago I did the Red Flag

Now I cant launch a IR missile?

 

Please?

 

🙂

I had the same "problem", didn`t have the circle or triangle around the target on the hud. Make sure you press this control mapped:

image.png

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, skywalker22 said:

🙂

I had the same "problem", didn`t have the circle or triangle around the target on the hud. Make sure you press this control mapped:

image.png

Thanks. That soves it!

Now I cant get from AA mode guns to nav mode to land.

All the original controls are goosed!

WTF did they alter things for?

 

I flew 2 Red Flags in this and now I cant fly it?

[sIGPIC][/sIGPIC]i7 Haswell @ 4.6Ghz, Z97p, GTX1080, 32GB DDR3, x3SSD, Win7/64, professional. 32" BenQ, TIR 5, Saitek x55 HOTAS.

Search User Files for "herky" for my uploaded missions. My flight sim videos on You Tube. https://www.youtube.com/user/David Herky

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Accipiter said:

Thanks. That soves it!

Now I cant get from AA mode guns to nav mode to land.

All the original controls are goosed!

WTF did they alter things for?

 

I flew 2 Red Flags in this and now I cant fly it?

Thanks that sorted it! 😉

 

Whats happened to my memory?

 

I cant recall how to go from AA gun to NaV and land the thing!

 

OMG im going senile!

 

Or have ED changed the keys?

 

See, my VoiceAttack no longer regognises the commands!

[sIGPIC][/sIGPIC]i7 Haswell @ 4.6Ghz, Z97p, GTX1080, 32GB DDR3, x3SSD, Win7/64, professional. 32" BenQ, TIR 5, Saitek x55 HOTAS.

Search User Files for "herky" for my uploaded missions. My flight sim videos on You Tube. https://www.youtube.com/user/David Herky

Link to comment
Share on other sites

On 5/28/2021 at 8:23 AM, myHelljumper said:

You need to select CNM neutral to exit AA gun mode.

 

Did you read the manual ? This mechanic is explained in it.

Yes but I cant get anything to work?

 

Too many switches and not enough buttons!

 

Sorry, I cant fly this sim anymore.

[sIGPIC][/sIGPIC]i7 Haswell @ 4.6Ghz, Z97p, GTX1080, 32GB DDR3, x3SSD, Win7/64, professional. 32" BenQ, TIR 5, Saitek x55 HOTAS.

Search User Files for "herky" for my uploaded missions. My flight sim videos on You Tube. https://www.youtube.com/user/David Herky

Link to comment
Share on other sites

  • myHelljumper changed the title to [NO BUG] Magic wont fire
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...