Jump to content

No command available for this device?


Recommended Posts

Hi since the last update I cant bind some axis to my HOTAS. So I can't fly it. I Double click spot then move joystick it recognizes the joystick and saves it but when I move the joystick after saving it doesn't move. I jump in cockpit and nothing. See Pic.

Joystick.png

  • Like 1

MODULES: A10C Warthog,AH-64 D APACHE,AJS Viggen,AV8B Harrier,BF109 K4,C101 Aviojet,F14 Tomcat,F16 Viper,F5 Tiger,F86 Sabre,FA18C Hornet,FW190A8,FW190D9,I16 Ishak,JF17 Thunder,KA50 Blackshark,L39Albatros,Mirage2000C,MI24P,MI8MVT2,MIG15BIS,MIG19P,MIG21BIS,Mosquito FB VI,P51D Mustang,P47D Thunderbolt,SA342 Gazell,SpitfireIX,TF51D,UH1H Huey,Yak52.

OTHER:Flamming cliffs,Combined Arms,WW2 Assets Pack,SuperCarrier.

TERRAINS: Nevada,Caucasus,Normandy,Persian Gulf,Syria,Channel,Marianas. 

 

Link to comment
Share on other sites

I can confirm that.  After the update today I cannot set an axis control for pitch, roll, yaw, or thrust.  

 

Keyboard inputs only.  

 

Both EB and CC models are affected.

 

Whoopsie !

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hope you got your C101 Axis binding conflicts resolved by now.

A few of the warning / conflict binding messages for the C101 prevented me from applying most of my axis after the last update.

I managed to work around it by doing a few things and eventually got the errors cleared.

  • I first tried clearing the conflicted bindings and then Resetting the category to defaults  - then left the game and came back.  

Good luck.

  • Like 1
  • Thanks 2

| A-10C | P-51D | FC3 | F-86F | Ka-50 | SA342 | F-5E | UH-1H | F/A-18C | Supercarrier | F-14 | Christen Eagle II |F-16C | M-2000C | AJS-37 | AV-8B | MiG-19 | MiG-21 | I-16 | P-47D | C-101 | A-10C II | MiG-15 | L-39 | Spitfire | Mi-8MTV2 | Yak-52 | >> Ryzen7-5800X - 32GB - *Borrowed 5700XT* - X56 HOTAS - TrackIR 5 - Tobii 5C - JetPad FSE - <<

Link to comment
Share on other sites

That did the trick for me to Ty YSIAD_RIP .

 

👌👍

  • Thanks 1

MODULES: A10C Warthog,AH-64 D APACHE,AJS Viggen,AV8B Harrier,BF109 K4,C101 Aviojet,F14 Tomcat,F16 Viper,F5 Tiger,F86 Sabre,FA18C Hornet,FW190A8,FW190D9,I16 Ishak,JF17 Thunder,KA50 Blackshark,L39Albatros,Mirage2000C,MI24P,MI8MVT2,MIG15BIS,MIG19P,MIG21BIS,Mosquito FB VI,P51D Mustang,P47D Thunderbolt,SA342 Gazell,SpitfireIX,TF51D,UH1H Huey,Yak52.

OTHER:Flamming cliffs,Combined Arms,WW2 Assets Pack,SuperCarrier.

TERRAINS: Nevada,Caucasus,Normandy,Persian Gulf,Syria,Channel,Marianas. 

 

Link to comment
Share on other sites

Have remapped and it doesnt work for me - what has happened - can aerodev hotfix this bug, crazy how this has been introduced really?

 

---------------------------------------------------------------

 

DCS | F14B | AV-8B | F18C | F16C | A10C | JF17 | Viggen | L-39 | MIG 15 | SU27 | SU33 | F15 | MI8 | Huey | KA50 | Gazelle | P47 | Spitfire | CA | Persian Gulf | Nevada | Normandy | Channel | Syria

 

Liquid Cooled i7 9700K @ 5Ghz & OC RTX2080 Ti Ultra | 64GB DDR4 3200 MHz | 500GB SSD m2 | Oculus Rift S | TM Warthog | Virpil T50/Warbrd Base | Cougar MFD | Saitek Side Panel | Steel Series Arctis 7 Heaphones

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
On 5/8/2021 at 6:01 PM, Andurula said:

Went in today and my bindings are all fixed.  Thank you !

 

 

...aaaannndddd.... broken again.  Some but not all of the axis are affected.  Pitch,Roll,Yaw, Thrust seem to be the issue.  Brake pedals and zoom axis are fine.  Clearing  and remapping the  the controller makes no difference.  Restarting after clearing and remapping the controls did work.

 

While there is a workaround I really don't want to have to clear, remap and restart DCS every time I want to jump into the C101 obvously. I understand there is some great work being done on the multiplayer controls so I would assume this issue is related.  None of my other modules have this issue.

 

 


Edited by Andurula
Link to comment
Share on other sites

Hi.

Had the same issue and did the trick of clearing all assignements (except the keyboard), exiting DCS, opening it again and the red dot desapeared. When I loaded back the saved profiles,all the axis where screwed: all joy/controllers had bank, pitch, throttle and ruder inputs, even thought I saved them without them. Cleared the wrong assignement and all looks ok, for now.

Hope that helps somebody.

Saludos.

Saca111

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...