Jump to content

NS430 + integrated Mi-8 not showing up in game


Go to solution Solved by SWElynx,

Recommended Posts

Hi.

 

I bought the NS430 and the NS430 for Mi-8. But they're not showing up in DCS.
They exist in the module manager and are downloaded correctly. Twice. But in the options/special menu they're not showing up however.
Very strange. Are they not compatible with OB 2,7 yet or what?

 

/LYNX

Link to post
Share on other sites

Thanks for your replies!

 

I have tried again to uninstall the modules and reinstall them. I also removed my mods from DCS. Still not working unfortunately.

I can see the NS 430 and NS 430 for Mi-8 are installed properly in the module manager but still not showing up in the options special tabs. And not in the game either.

 

 

Link to post
Share on other sites
5 hours ago, SWElynx said:

I can see the NS 430 and NS 430 for Mi-8 are installed properly in the module manager but still not showing up in the options special tabs. And not in the game either.

 

No issue here in Open Beta 2.7.0.5118, both the 3D model and 2D pop-up (LShift+LAlt+B) are working in a hot started Mi-8 in Syria.

 

Settings to disable the NS430 are found in

• Options>Special>NS430

and in the ME

• for each player Mi-8 under it's "•••" properties tab.

 

AFAIK the NS430 is enabled by default but some missions, such as those in the "Oilfield" campaign, disable it to force the use of radio navigation, etc.

 

You could perhaps check the NS430 and Mi-8 model files are  present and that "DCS World\Mods\aircraft\NS430\bin\NS430.dll" hasn't been blocked/deleted by an anti-virus or similar.

• DCS World\Mods\aircraft\NS430

• DCS World\Mods\aircraft\NS430_Mi-8MT

i9 9900K @4.7GHz, 32GB DDR4, RTX2070 Super 8GB, 1TB NVMe, 6+4TB HD, 1+1TB SSD, MSFFB2 joystick, X52 Pro Throttle, TIR5, Win 10 Pro x64, 1920X1080

Link to post
Share on other sites
  • Solution

Problem solved.

 

Solution: I made a cleanup and repair of DCS

                Then I renamed the "pluginsEnabled.lua" from C:\Users\yourname\Saved Games\DCS.openbeta\Config\ into 123.lua.


                And then I got the NS430 tab in the options/special and it worked.

 

 

  • Like 2
Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...