Jump to content

Mission 1 does not advance to Mission 2


Recommended Posts

Running latest OB version

 Having completed the mission three times now with the same result., 50% mission score.  I am not able to proceed to Mission 2.

 

Anyone else having this issue?  running latest open beta. 

 

All the IT call center basics have been done after the 2nd attempt (yes even tried turning it off and on again). 

 

Perhaps there is only 1 mission? 

 

 

 

Argo.png


Edited by Winfield_Gold
Link to post
Share on other sites
On 4/6/2021 at 2:34 AM, Winfield_Gold said:

Running latest OB version

 Having completed the mission three times now with the same result., 50% mission score.  I am not able to proceed to Mission 2.

 

Anyone else having this issue?  running latest open beta. 

 

All the IT call center basics have been done after the 2nd attempt (yes even tried turning it off and on again). 

 

Perhaps there is only 1 mission? 

 

 

 

Argo.png

 

 

Hey, can you please check whether your collective after landing goes all the way down. After landing press the " - " multiple times until collective goes all the way down. There might be a calibration issue with your HOTAS. Please try this and let me know.

 

If you did all the steps correct during mission there should be no problem proceeding to the next. 

 

 

 

"ARGO 2.0 Project Phoenix" UH-1H DLC Campaign - WIP

"ARGO" DCS UH-1H DLC SP Campaign

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...