Jump to content

G2 view problem


Recommended Posts

Thanks dburne, tried different lighting, but no help.  Nothing wrong with the headset, cus it works fine with just wmr, & another sim.  Something mess up involving steam I think.

Asus ROG Z390, I9 9900K, Win10 64, 32 GB DDR4, 1TB NVMe M.2, EVGA GTX 2080 Ti, Realteus ForceFeel Gaming Pad, HP Reverb G2

Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, bobaz said:

I have it now, had to play around plug/unplug routine.

 

👍

 

Enjoy!

Don B

 

My VKB Gunfighter MK III Pro L Review

EVGA Z390 Dark MB | i9 9900k CPU @ 5.2 GHz | EVGA RTX 3090 FTW3 Ultra | 32 GB G Skill Trident Z 3200 MHz CL14 | Corsair H150i Pro Cooler | Samsung 970 Pro, 970 Evo 1TB m.2 Nvme |VKB GF MK III Pro L Ultimate Grip| Virpil CM3 Throttle |Reverb G2 | 

Link to post
Share on other sites

It came back 😡  I have to back all the way out, & play with cables, & now that's not working, very annoying


Edited by bobaz

Asus ROG Z390, I9 9900K, Win10 64, 32 GB DDR4, 1TB NVMe M.2, EVGA GTX 2080 Ti, Realteus ForceFeel Gaming Pad, HP Reverb G2

Link to post
Share on other sites

In most cases where I encounter this problem, it is because I have put the headset on after running dcs or streamvr If I put the headset on in wmr, and load dcs from within WMR, I have only experienced this issue in poor light.

SYSTEM SPECS: Hardware Intel Corei7-9700K @ 5.1 GHz, 32Gb RAM, EVGA 3090 XC3, Dell S2716DG, Thrustmaster Warthog + MFG Crosswinds V2, HP Reverb G2 @ 2836 x 2768
SOFTWARE: Microsoft Windows 10 Pro x64, VoiceAttack & VIACOM PRO, TacView

VR Stuff:   My Settings for 3090 and G2  My Settings for 1080ti  Shaders MOD for VR  My variant of Kegetys mod with clear water and also IC PASS for current beta & stable, Patch Status

 

1569924735_WildcardsBadgerFAASig.jpg.dbb8c2a337e37c2bfb12855f86d70fd5.jpg

Link to post
Share on other sites
11 hours ago, speed-of-heat said:

In most cases where I encounter this problem, it is because I have put the headset on after running dcs or streamvr If I put the headset on in wmr, and load dcs from within WMR, I have only experienced this issue in poor light.

For some reason, it worked today, & I don't why.  If I have electrical tape over the inside sensor (cus of the mouse pointer thing), wouldn't that be the same as putting on the HMD before running DCS?  This is how I start, turn a switch that powers the HMD, start WMR, start DCS or steam, (doesn't seem to make a difference if I start steam, or let start auto).  You may be onto some sequencing issue, but I'm not seeing it right now.  Thanks,

Asus ROG Z390, I9 9900K, Win10 64, 32 GB DDR4, 1TB NVMe M.2, EVGA GTX 2080 Ti, Realteus ForceFeel Gaming Pad, HP Reverb G2

Link to post
Share on other sites

No, because you aren’t centering the headset...  start wmr, put on the headset follow the instructions, then launch dcs from inside wmr...

SYSTEM SPECS: Hardware Intel Corei7-9700K @ 5.1 GHz, 32Gb RAM, EVGA 3090 XC3, Dell S2716DG, Thrustmaster Warthog + MFG Crosswinds V2, HP Reverb G2 @ 2836 x 2768
SOFTWARE: Microsoft Windows 10 Pro x64, VoiceAttack & VIACOM PRO, TacView

VR Stuff:   My Settings for 3090 and G2  My Settings for 1080ti  Shaders MOD for VR  My variant of Kegetys mod with clear water and also IC PASS for current beta & stable, Patch Status

 

1569924735_WildcardsBadgerFAASig.jpg.dbb8c2a337e37c2bfb12855f86d70fd5.jpg

Link to post
Share on other sites

Yep that's it, thank you for your help. 😀

Asus ROG Z390, I9 9900K, Win10 64, 32 GB DDR4, 1TB NVMe M.2, EVGA GTX 2080 Ti, Realteus ForceFeel Gaming Pad, HP Reverb G2

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...