Jump to content

TGP unable to do area/point track


Recommended Posts

First obvious thing to check is controls mapping. Make sure it's mapped how you think it should be mapped.  Maybe even try unmapping and remapping.

 

I was just using the TGP the other day and had no trouble.

"Subsonic is below Mach 1, supersonic is up to Mach 5. Above Mach 5 is hypersonic. And reentry from space, well, that's like Mach a lot."

Link to post
Share on other sites

Seems to be fine for me. 

 

take a look at these videos they may help 

 

 

 

 

thank you

smallCATPILOT.PNG.04bbece1b27ff1b2c193b174ec410fc0.PNG

Forum rules - DCS Crashing? Try this first - Cleanup and Repair - Discord BIGNEWY#8703 - Youtube - Patch Status

Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 32GB DDR @3000, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, HP Reverb G2

Link to post
Share on other sites

Try putting a deadzone on your TGP slew axes.  We had a member in our group have this exact same problem, and it wound up being that even the tiniest bit of TGP slew input would block point/area track from working.  Even an amount so small it wasn't noticeable.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Hextopia said:

Try putting a deadzone on your TGP slew axes. 

My friend had the same issue. He was extremely frustrated and the deadzone solved it. 

"Subsonic is below Mach 1, supersonic is up to Mach 5. Above Mach 5 is hypersonic. And reentry from space, well, that's like Mach a lot."

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...