Jump to content

C-101CC - Ground refuelling and power


Recommended Posts

Hi all!

 

Two possible bugs on the ramp:

 

1) when creating a mission in the ME with a C-101CC on ramp with 100% fuel, once in the cockpit and asking for rearming, the fuel level is 97%; when asking for 100% fuel, the refuelling goes on and on without stopping

2) when connecting GPU, it cannot be disconnected

 

Maybe I'm doing something wrong?... 🤔

Link to post
Share on other sites
hace 2 horas, Vibora dijo:

Unable to reproduce. What version are you on? If you are up to date, please make a repair. You probably keep some old files.

 

Does repair cancel my sim and HOTAS settings?... 😰

Link to post
Share on other sites

It depends how long ago was the last time you updated. If it was before 2.5.6.52196 (August 2020), then you should read the txt file "input_profiles_repairer_readme.txt" located in Mods\Aircraft\C-101\Input folder, and follow those instructions.


Edited by Vibora

Roberto "Vibora" Seoane

Alas Rojas

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

sigpic97175_2_small.pngAERGES-LOGO-sin_fondo_small.png

Link to post
Share on other sites

I did a repair followed by a re-installation of the module and nothing changed; I then did an uninstall of the module followed by a repair and then a re-installation of the module but the problem persists. All mods (very few) off. But let me narrow it down now that I've run some tests:

 

1) The ground power ON/OFF (accompanied by chocks and ladder removal and wearing of helmet) works ok 

2) The issue seems to be the ground refuelling which goes on indefinately (unless from 97% to 100% should take more than 10 minutes - point at which I exited the simulation). It seems like it gets stuck on refuelling (sound always on) and if the ground is connected, it cannot be disconnected

 

To sum it up, the problem seems to be both the ground refuelling (see above) and the fuel level: if a C-101 is added to an airport in the ME with 100% fuel, once in the cockpit, the fuel level shows 97%; asking for a refuelling starts the infinite refuelling process. 

 

If this is just happening to me, bad luck. Not a sim breaker... 😉


Edited by Xamik75
Link to post
Share on other sites

Just to let you guys know: i experienced this bug too a week ago or so but don't ask how to reproduce 😉 Just so you know @Xamik75 isn't alone with that. I'll try and drop you an trackfile if possible if it happens again.

  • Like 1

bts_100.jpg.22eae5ddd2a463fc09375990ad043870.jpg

 

Hardware: MSI B450 Gaming Plus MAX | Ryzen 5 3600X (6*3.8 Ghz) | 16 GB RAM | MSI Radeon RX5700 | Samsung SSD 860 QVO 1TB | Win 10 (64-bit) TM Warthog HOTAS, MFD and rudder pedals, TrackIR5

Wishlist:  Northern Germany/Baltic Sea theater | DCS level Su-25A or SM

Link to post
Share on other sites

Here you have a temporary quick fix. We'll add the final correct version in next update, but this one should work for now (probably not good for multiplayer servers that require pure client).

Replace with this file the one located in "DCS main directory\CoreMods\aircraft\C-101" folder.

C-101CC.lua


Edited by Vibora
  • Like 1
  • Thanks 2

Roberto "Vibora" Seoane

Alas Rojas

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

sigpic97175_2_small.pngAERGES-LOGO-sin_fondo_small.png

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...