Jump to content

Interactive startup training goes straight to debrief.


bengo
 Share

Recommended Posts

Hi,

whenever I start the interactive startup mission (from the Mission-menu or through Mission Editor) it always goes straight to the debrief screen. What am I missing here ?

 

i7 6700k/GTX1070-8G/MSI-Z170A Gaming Pro Carbon/32GB DDR4 Kingston HyperX PREDATOR DDR4 3000MHZ Vengeance 1600/TM Warthog #6106/Samsung SB350_S27B350H/OCZ Agility3 SSD 128GB / Win10-64/TIR5



 

 

Link to comment
Share on other sites

I have both.

i7 6700k/GTX1070-8G/MSI-Z170A Gaming Pro Carbon/32GB DDR4 Kingston HyperX PREDATOR DDR4 3000MHZ Vengeance 1600/TM Warthog #6106/Samsung SB350_S27B350H/OCZ Agility3 SSD 128GB / Win10-64/TIR5



 

 

Link to comment
Share on other sites

Thank you. How did you start that mission ? Through mission editor, campaign, mission.... ?

i7 6700k/GTX1070-8G/MSI-Z170A Gaming Pro Carbon/32GB DDR4 Kingston HyperX PREDATOR DDR4 3000MHZ Vengeance 1600/TM Warthog #6106/Samsung SB350_S27B350H/OCZ Agility3 SSD 128GB / Win10-64/TIR5



 

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Sabre-TLA said:

We used the mission editor and pointed the folder browser at the location where the campaign files are stored.  Here is the path on our system:

image.png

Worked flawlesly as described above. Thank you for your support ! Somehow mine was pointing to and saved in my saved games folder ?! So, PEBCAK-error I guess.


Edited by bengo

i7 6700k/GTX1070-8G/MSI-Z170A Gaming Pro Carbon/32GB DDR4 Kingston HyperX PREDATOR DDR4 3000MHZ Vengeance 1600/TM Warthog #6106/Samsung SB350_S27B350H/OCZ Agility3 SSD 128GB / Win10-64/TIR5



 

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...