Jump to content

Login: "Authorization failed" with Recently Resolved Error Code 500 Fails


Horns
 Share

Recommended Posts

I hope someone can help, I have searched and found other topics relating to this, but I tried the remedies in those and had no luck.

 

Whenever I try to get into the game (OpenBeta) I get an "authorization failed" message saying my modules will be unavailable. This has started immediately after downloading the most recent update this morning (EDIT: stable seems to be unaffected by this problem). I have tried: changing my password (please note I have not received any error for an invalid password), logging out and in and going offline and then online, flushing my DNS cache and turning automatic time and time zone on and off.

 

EDIT: I also tried turning off the domain, public and private firewalls as well as Windows Defender real-time protection (with the Eagle Dynamics folder and DCS.exe excluded from scans) all at the same time, with no change. I also confirmed I had internet access by doing a little net surfing and running a speedtest that came up normal.

 

I only reinstalled DCS a few days ago after reinstalling Windows 10, and I was initially getting error code 500 fails with the DCS window just being a black screen. I was able to fix that by enabling automatic time zone, and until this problem DCS was working as expected.

 

DCS log, DxDiag and screenshot attached.

Screenshot (3).png

dcslog.zip DxDiag.zip


Edited by Horns

 

Thrustmaster Warthog

Thrustmaster MFD Cougars

MFG Crosswind

Naturalpoint TrackIR 5 & TrackClip Pro

Razer Orbweaver Stealth

Corsair K70 RGB LUX

SteelSeries Rival 600

Intel i7-8770K

MSI Gaming X GTX 1080 Ti

MSI Z370 Gaming Pro Carbon

16GB DDR4 Corsair 3000 C15

 

 

Modules: [A-10C] [AJS 37] [AV8B N/A] [F-5E] [F-14] [F/A-18C] [FC3] [Ka-50] [M-2000C] [Mig-21 bis] [NTTR] [PG] [sC]

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Sauerkraut said:

I have the same error.

 

Maybe helpful:

 

 

At least it's not just me 

 

Thrustmaster Warthog

Thrustmaster MFD Cougars

MFG Crosswind

Naturalpoint TrackIR 5 & TrackClip Pro

Razer Orbweaver Stealth

Corsair K70 RGB LUX

SteelSeries Rival 600

Intel i7-8770K

MSI Gaming X GTX 1080 Ti

MSI Z370 Gaming Pro Carbon

16GB DDR4 Corsair 3000 C15

 

 

Modules: [A-10C] [AJS 37] [AV8B N/A] [F-5E] [F-14] [F/A-18C] [FC3] [Ka-50] [M-2000C] [Mig-21 bis] [NTTR] [PG] [sC]

Link to comment
Share on other sites

I got mine fixed. Reinstalling all my modules seems to have done the trick for me this time around. FWIW when I was getting error 500s recently, syncing windows time with the time service and changing the setting for automatic time zones seemed to have solved it.

 

Good luck.

 

Thrustmaster Warthog

Thrustmaster MFD Cougars

MFG Crosswind

Naturalpoint TrackIR 5 & TrackClip Pro

Razer Orbweaver Stealth

Corsair K70 RGB LUX

SteelSeries Rival 600

Intel i7-8770K

MSI Gaming X GTX 1080 Ti

MSI Z370 Gaming Pro Carbon

16GB DDR4 Corsair 3000 C15

 

 

Modules: [A-10C] [AJS 37] [AV8B N/A] [F-5E] [F-14] [F/A-18C] [FC3] [Ka-50] [M-2000C] [Mig-21 bis] [NTTR] [PG] [sC]

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...