Jump to content

Jammer


Recommended Posts

Just hope they soon will be working in DCS, i can't remember who did a YouTube test video, maybe Ralfidude, there shown that the jammer has no effect in game.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Spartans - Molon Labe

Link to comment
Share on other sites

Quote
  • Jammer now stops after 10 seconds timeout in AUTO mode only.

 

Does this mean that the jammer will stay active now for longer than 10 seconds if activated manually? That would be awesome!


Edited by QuiGon

Intel i7-4790K @ 4x4GHz + 16 GB DDR3 RAM + Nvidia Geforce RTX 2080 (8 GB VRAM) + M.2 SSD + Windows 10 64Bit

 

DCS Panavia Tornado (IDS) really needs to be a thing!

 

Tornado3 small.jpg

Link to comment
Share on other sites

In addition to the CMS functionality changes, am I the only person experiencing unreliable CMS program changes. I can change from A to Z easily enough however going back from Z to A doesn't seem to work properly

 

Yes I am pressing the CMS switch Forward or Aft Long (>0.5 seconds). Aft seems to work but forward is unreliable. Anyone else concur?

 

 

Thank you


Edited by -Condor-
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, -Condor- said:

In addition to the CMS functionality changes, am I the only person experiencing unreliable CMS program changes. I can change from A to Z easily enough however going back from Z to A doesn't seem to work properly

 

Yes I am pressing the CMS switch Forward or Aft Long (>0.5 seconds). Aft seems to work but forward is unreliable. Anyone else concur?

 

 

Thank you

 

 

Worked fine for me yesterday :dunno:

 

Just getting used to the new CMS functionality is a pain in the ***, if you're used to the old one for almost 10 years... #MuscleMemory:joystick:


Edited by QuiGon
  • Like 1

Intel i7-4790K @ 4x4GHz + 16 GB DDR3 RAM + Nvidia Geforce RTX 2080 (8 GB VRAM) + M.2 SSD + Windows 10 64Bit

 

DCS Panavia Tornado (IDS) really needs to be a thing!

 

Tornado3 small.jpg

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, -Condor- said:

In addition to the CMS functionality changes, am I the only person experiencing unreliable CMS program changes. I can change from A to Z easily enough however going back from Z to A doesn't seem to work properly

 

Yes I am pressing the CMS switch Forward or Aft Long (>0.5 seconds). Aft seems to work but forward is unreliable. Anyone else concur?

 

 

Thank you

 

 Just tried it in the OB: working as intended for me.  

dUJOta.jpg

 

 

Windows 10 | i7 7700K @4800 | 32GB DDR3 | GTX 1070 | TM Warthog HOTAS | Saitek Combat Rudder Pedals | TM MFDs + Lilliput 8" | TIR5 Pro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 1/28/2021 at 4:25 AM, QuiGon said:

 

Just getting used to the new CMS functionality is a pain in the ***, if you're used to the old one for almost 10 years... #MuscleMemory:joystick:

 


I’ve only been used to the old one for about a week and it’s still a PITA... 😂

Link to comment
Share on other sites

@-Condor- does the profile rocker work to cycle through the profiles? honestly that's how i have always done it. i do not think i should be fumbling around with CMS profiles in the heat of battle so i have it set before i hit my IP.

AKA_SilverDevil AKA Forums My YouTube

==============================================================

Go to Heaven for the climate, Hell for the company. Mark Twain

==============================================================

Alienware Aurora R12, 2TB M.2 PCIe SSD, RTX 3090 24GB , i9 11900KF, 128GB Quad Channel DDR4 XMP at 3400MHz, Dell AW3420DW

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...