Jump to content

Recommended Posts

Something is wrong here

The HUD shows Kobuleti to be 59.3 miles away when it's only about 15

Track File here

https://www.dropbox.com/sh/h090mbb54jl4u81/AACaZt4m6q3c8Q-WyW1GBuSwa?dl=0

 

Screen_210116_111822.jpg


Edited by SharpeXB

Velocity Micro PC | Asus Z97-A | i7-4790K 4.7GHz | Corsair Liquid CPU Cooler | 32GB DDR3-1600MHz Memory | EVGA RTX 2080 Ti XC | 240gb Intel 520 Series MLC SSD | 850 W Corsair PSU | Windows 10 Home | LG 32UD99-W UHD Monitor | Bose Companion 5 Speakers | CH Fighterstick | Ch Pro Throttle | CH Pro Pedals | TrackIR 5

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to post
Share on other sites

Had the same problem during serpent’s head 2 campaign (the mission you rescue the chopper crew), just like you it seemed. 
flying to kobuleti the distance froze at 44 NM and the TACAN station on the HSI kept moving forward as I was flying towards it...

Link to post
Share on other sites

Guys, as rob10 says, it has already been reported some time ago.  For the moment, switch it off and on when that issue occurs.

Intel i9 10900K 5.1GHz · MSI Gaming X Trio RTX 3090 · ASUS ROG STRIX Z590-F Wi-Fi · Acer 4K 32" XB321HK · Samsung 970 500Gb M.2 NVMe · 2 x Samsung 850 Evo 1Tb · 2Tb HDD · 32Gb Corsair Vengance 3000MHz DDR4 · Windows 10 · Thrustmaster TPR Pedals · TrackIR5 · Thrustmaster F/A-18 Hornet Grip · Virpil WarBRD Base · Virpil Throttle MT-50 CM3 · Virpil Alpha Grip · HP Reverb G2

Link to post
Share on other sites

Yep happens to me fairly regular also, and I do the same switch off and back on usually resolves it.

Occasionally it does not and I have to clear it out and re-enter the data for it.


Edited by dburne

Don B

 

My VKB Gunfighter MK III Pro L Review

EVGA Z390 Dark MB | i9 9900k CPU @ 5.2 GHz | EVGA RTX 3090 FTW3 Ultra | 32 GB G Skill Trident Z 3200 MHz CL14 | Corsair H150i Pro Cooler | Samsung 970 Pro, 970 Evo 1TB m.2 Nvme |VKB GF MK III Pro L Ultimate Grip| Virpil CM3 Throttle |Reverb G2 | 

Link to post
Share on other sites

I'm confused where on an MP server I play on

the Tacan shows the heading for the tanker

but i get no range information

 

I've never seen that before

is there a setting in ME or something?

 

works fine for the carrier or any other tacan,

I just don't get range on tankers.

I am in transmit/receive mode also.

Link to post
Share on other sites

I encountered this once, it turned out it was another TACAN within range, on the same channel, interfering. Might be different in this case, but worth looking at nonetheless...

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, johnmjones1975 said:

I'm confused where on an MP server I play on

the Tacan shows the heading for the tanker

but i get no range information

 

I've never seen that before

is there a setting in ME or something?

 

works fine for the carrier or any other tacan,

I just don't get range on tankers.

I am in transmit/receive mode also.

When setting a TACAN channel for an aircraft you need to be in A/A mode, not T/R. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...