Jump to content

ModelViewer 2 - Missing Textures Question


Recommended Posts

I created a small beach shack using the BlenderEDM plugin and placed it inside DCS World. The object and the textures show up correctly in game, but in ModelViewer 2 I just get the missing textures in the TEXTURES box.

The model itself is located under the Saved Games DCS\Mods\tech folder and I have sub folder for Shapes and Textures. It seems like there are extra steps involved to get the textures showing up in ModelVIewer (who knows why when the main application has no issue detecting and displaying them).

 

Can someone please point me in the right direction to get the textures detected in ModelViewer? Thanks!

Link to post
Share on other sites

The modelviewer2 is separate from the game engine.

 

You either need to put them in the Temptexture folder of the MV or edit a the autoexe of the MV 


Edited by joey45

General 3D modeling thread and reference sites

UK liveries for planes, ships and MODS.

The only way to make sense out of change is to plunge into it, move with it, and join the dance.

"Me, the 13th Duke of Wybourne, here on the ED forums at 3 'o' clock in the morning, with my reputation. Are they mad.."

Updates to my stuff are now going here

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...