Jump to content

Unable to waypoint designate mark points in FA18


Recommended Posts

I'm sure that this will be something simple that I've overlooked, but when I designate a target on my TPOD and then click on MK to save the markpoint, I see the markpoint option on the HSI increment from MK1 to MK2.

 

However later, when I then choose waypoint as MK1 and then press waypoint designate, nothing happens. The TPOD does not slew to the markpoint I previously saved.

 

Just wondering if there's an extra step I'm missing, or if there's a mode that will stop this from occurring that I've overlooked, etc?

 

 

Link to post
Share on other sites

Strange, that exact same procedure works fine for me.

Intel i9 10900K 5.1GHz · MSI Gaming X Trio RTX 3090 · ASUS ROG STRIX Z490-F · Acer 4K 32" XB321HK · Samsung 970 500Gb M.2 NVMe · 2 x Samsung 850 Evo 1Tb · 2Tb HDD · 32Gb Corsair Vengance 3000MHz DDR4 · Windows 10 · Thrustmaster TPR Pedals · TrackIR5 · Thrustmaster F/A-18 Hornet Grip · Virpil WarBRD Base · Virpil Throttle MT-50 CM2 · Virpil Alpha Grip · HP Reverb G2

Link to post
Share on other sites

If you undesignate a target, then designate the Mark point, the TPOD should slew to that.

Intel i9 10900K 5.1GHz · MSI Gaming X Trio RTX 3090 · ASUS ROG STRIX Z490-F · Acer 4K 32" XB321HK · Samsung 970 500Gb M.2 NVMe · 2 x Samsung 850 Evo 1Tb · 2Tb HDD · 32Gb Corsair Vengance 3000MHz DDR4 · Windows 10 · Thrustmaster TPR Pedals · TrackIR5 · Thrustmaster F/A-18 Hornet Grip · Virpil WarBRD Base · Virpil Throttle MT-50 CM2 · Virpil Alpha Grip · HP Reverb G2

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...