Jump to content

Recommended Posts

If I start from an aircraft carrier (I´m using Supercarrier in this example), the waypoint route doesn´t aling well, it shows the waypoints, but with completely random heading.

It happens no matter how I start the aircraft, manual, auto or already power up. The thing is that this didn´t happen until a couple of weeks ago, and I didn´t change anything in the sim🤔

 

Couple of pictures showing the HSI with the wrong route, and a F10 map with the correct heading. (They happen at the same time, so its something related with the aircraft, the game knows what the route is.

 

Screen_210106_172822.jpg

Screen_210106_172858.png


Edited by AKULA_OPTIMUS
Link to post
Share on other sites

Yup, have had the same issues as you. It fixes it self after takeoff so it is only really a cosmetic issue. (wild guess here) I think it has something to do with the revised carrier deck code to stop people slipping off it.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, Rissala said:

Yup, have had the same issues as you. It fixes it self after takeoff so it is only really a cosmetic issue. (wild guess here) I think it has something to do with the revised carrier deck code to stop people slipping off it.

That´s right, I confirm that, thank you👍

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...