Jump to content

S_EVENT_UNIT_LOST not fired for warbirds


funkyfranky
 Share

Recommended Posts

As the title says. The new S_EVENT_UNIT_LOST event does not fire for (some?) warbirds. At least I do not get it for the Dora for example. You only get pilot dead and crash events but the unit lost event should also fire.

To reproduce, have a warbird killed in action and check the Event column in the debrief.

 

Thanks.

A warrior's mission is to foster the success of others.

i7-8700K | Asus RTX 2080Ti Strix OC | 32 GB Ram 3200 MHz DDR-4 | Asus Maximus Hero X | Samung EVO 960 Pro SSD | VKB Gunfighter Pro | MFG Crosswind | Rift S

RAT - On the Range - Rescue Helo - Recovery Tanker - Warehouse - Airboss

Link to comment
Share on other sites

I am not 100% certain what the purpose of this event is for. What I mean is there are multiple events that basically mean the same thing, crash, dead, kill, and unit lost. Each with slightly different information for the most part. Its either a single event that will occur no matter if a unit generated a crash or dead event OR its for something else entirely. I'll check it out.

The right man in the wrong place makes all the difference in the world.

Current Projects: Scripting Wiki, Something...

Useful Links: Mission Scripting Tools MIST-(GitHub) MIST-(Thread), SLMOD, IADScript, Mission Editing Wiki!, Mission Building Forum

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...