Jump to content

COM1 not selectable HOTAS Warthog


Recommended Posts

Hi,

 

I don't know what is the problem exactly with the the selection of COM1 with the HOTAS Warthog throttle. The coolie hat n°2 (the one on the side) has 4 positions :

 

Up : 3

Down : 5

Forward : 4

Aft : 6

 

I obviously use the realistic COMs and I am able to map any function to any position of the coolie hat, either COM1 or COM2. The button is also functionning correctly because if I push the button on the control adjustment menu, the function is displayed.

 

But the COM1 does not comes with the forward coolie hat n°2 on the throttle.

 

Here's some tests and tracks.

 

Test 1 Up_Dwn ok.trk : BTN 3 up display the COM1 menu and BTN 5 down display the COM2 menu.

 

Test 2 Fwd_Aft not ok.trk : BTN 4 DOES NOT display the COM1 menu and BTN 6 display the COM2 menu.

 

Tested with the F/A-18C and the AV-8B Harrier with the latest stable version.

 

Anyone have an idea to solve the problem ?

 

Thanks,

Vincent

Test 1 Up_Dwn ok.trk

Test 2 Fwd_Aft not ok.trk

Intel® Core III Xeon Duo CPU E8600 @ 3.33GHz - 4 Mo RAM - GeForce 1080TI - Monitor DELL E190S - SB Audigy - HOTAS Warthog

Link to post
Share on other sites

I'd check for a duplicate bind on the UI layer or General layer. If that button is bound there it will prevent it from working in the plane (and doesn't give you a warning when you're binding it in the F-18 etc :(). I my COMM 1 mapped to forward (button 4) and it works in the F-18 (I don't have the Harrier) -- I'm on the latest beta build.

 

Try mapping Button 4 to another function and see if it works for that function -- that will help narrow down whether you're having a problem binding to Comm or a general double bind type issue blocking that button from use.

Link to post
Share on other sites

Hi,

 

With the OB, the throttle n°2 aft function does not work in the aircraft, but it is working in the control options.

 

See the screenshot, the aft function is in a different color. Only one function is bid on this button.

 

How can I solve the problem ?

 

A repair does not change anything.

 

Thanks.

Vincent

Screen_201017_104407.thumb.png.1a81668c6e9d8808dfb4984770de6d9b.png

Intel® Core III Xeon Duo CPU E8600 @ 3.33GHz - 4 Mo RAM - GeForce 1080TI - Monitor DELL E190S - SB Audigy - HOTAS Warthog

Link to post
Share on other sites

I have just deleted joystick and key file to erase all binding, but the problem is still the same.

 

What the **** is happening ? I have never had this problem before.

Intel® Core III Xeon Duo CPU E8600 @ 3.33GHz - 4 Mo RAM - GeForce 1080TI - Monitor DELL E190S - SB Audigy - HOTAS Warthog

Link to post
Share on other sites

I'm sure you've probably done this, but have you tried simply unplugging and re-plugging the USB cable?

 

I've had issues with the Warthog randomly not picking up button assignments, and a unplug/replug worked for me.

Link to post
Share on other sites

Unplugging and re-plugging has no effect.

 

I rename the DCS folder according to another forum and it works. The only things you have to do is to copy and paste missions, mod, etc and setup the flight controls again.

 

Now that's working perfectly.

 

Thanks anyway for your suggestions.

Intel® Core III Xeon Duo CPU E8600 @ 3.33GHz - 4 Mo RAM - GeForce 1080TI - Monitor DELL E190S - SB Audigy - HOTAS Warthog

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...