Jump to content

[REMOVE MODS] Missing textures on AGM-88, AGM-84E and AGM-84D


Recommended Posts

Hello

I am missing textures on AGM-88, AGM-84E and AGM-84D.

Think this came with the last update.

Did a repair and cleaned fxo and metashaders folder.

Problem still exists.

Any ideas how to solve this?

 

 

Regards, Markuscha



CPU: i7-5820K, 3.3GHz GPU: nVidia GeForce GTX1080 Motherboard: Gigabyte X99-UD3 RAM: G.Skill DDR4-2133 16GB SSD: Crucial MX200 500GB OS: Win 10 64Bit
Link to post
Share on other sites

Yes. Civil and military aircraftmod.

 

Did not mention that because a friend of mine uses the same and has no problem.

Deleted these for a quick test with no result.

 

 

Oh, and a soundmod for Mig-21.

But i cant think of that beeing the problem...

 

 

Kind regards, Markuscha


Edited by markuscha


CPU: i7-5820K, 3.3GHz GPU: nVidia GeForce GTX1080 Motherboard: Gigabyte X99-UD3 RAM: G.Skill DDR4-2133 16GB SSD: Crucial MX200 500GB OS: Win 10 64Bit
Link to post
Share on other sites

I used to get that issue with an outdated graphics.lua mod.

 

Sent from my SM-A530W using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]



 

Amd Fx 8350 4.3 GHz - MSi Gtx 1060 6gb - 16gb DDR3

 

A-10C - AV8B - F-5E - Mig-21 - FC3 - CA - UH-1H - Black Shark - AJ3-37 - M-2000C - F-16C Viper - F-86F - Spitfire - Fw-190 - F/A-18C - F-14 - Normandy - NTTR - Persian Gulf

Link to post
Share on other sites
I used to get that issue with an outdated graphics.lua mod.

 

Sent from my SM-A530W using Tapatalk

 

 

Great idea.

Problem solved. Did not have this on my radar!

Thank you !!!

 

 

Kind regards, Markuscha



CPU: i7-5820K, 3.3GHz GPU: nVidia GeForce GTX1080 Motherboard: Gigabyte X99-UD3 RAM: G.Skill DDR4-2133 16GB SSD: Crucial MX200 500GB OS: Win 10 64Bit
Link to post
Share on other sites
Great idea.

Problem solved. Did not have this on my radar!

Thank you !!!

 

 

Kind regards, Markuscha

No problem, yeah it used to happen to me all the time so I've been manually modding it after every update. Not only does it mess with textures but it was bugging up avionics as well.

 

Sent from my SM-A530W using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]



 

Amd Fx 8350 4.3 GHz - MSi Gtx 1060 6gb - 16gb DDR3

 

A-10C - AV8B - F-5E - Mig-21 - FC3 - CA - UH-1H - Black Shark - AJ3-37 - M-2000C - F-16C Viper - F-86F - Spitfire - Fw-190 - F/A-18C - F-14 - Normandy - NTTR - Persian Gulf

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...