Jump to content

New model bugs mig21


Stoikiy
 Share

Recommended Posts

The exterior model has been updated but the interior has yet to be so that's likely why those protrusions and disjointed areas are there.

i7 7700k, 32 GB RAM, GTX 1080, 500 GB NVMe m.2 SSD, Trackir 3 Pro, Gunfighter Mk I w/MCG; Mod. TM Cougar throttle and Mod. CH Pro Pedals w/Pro Micro + MMjoy2, Nostromo n52

Link to comment
Share on other sites

Yeah, those issues werent there yesterday when I tested it :) But we're on it already, Rudel is fighting it.

AMD Ryzen 5900X @ 4.95 Ghz / Asus Crosshair VII X470 / 32 GB DDR4 3600 Mhz Cl16 / Radeon 6800XT / Samsung 960 EVO M.2 SSD / Creative SoundBlaster AE-9 / HP Reverb G2 / VIRPIL T-50CM /
Thrustmaster TPR Pendular Rudder Pedals / Audio Technica ATH-MSR7

Link to comment
Share on other sites

There was no update to the cockpit :dunno:

 

But thank you guys. :thumbup:

http://www.leatherneck-sim.com/

https://www.facebook.com/leatherneck.simulations/

 

i9 7980XE, 128GB Ram, SLI GTX Titan Xp, Win10 Pro, SSD, 2 x 256GB SSD, 4 x 512GB SSD RAID 0

i7 4960X, 64GB Ram, GTX Titan, Win10 Pro, 512GB PCIe SSD, 2 x 256GB SSD, 6 x 4TB HDD RAID 6, 9361-8i RAID Controller

i7 2600K, 16GB Ram, GTX 580, Win10 Pro, 240GB SSD, 3 x 4TB HDD

Pentium 4, 2GB Ram, GeForce 6800 Ultra, WinXp Pro, 3 x 500GB HDD

Link to comment
Share on other sites

Already fixed for next update

 

Thanks )

http://www.leatherneck-sim.com/

https://www.facebook.com/leatherneck.simulations/

 

i9 7980XE, 128GB Ram, SLI GTX Titan Xp, Win10 Pro, SSD, 2 x 256GB SSD, 4 x 512GB SSD RAID 0

i7 4960X, 64GB Ram, GTX Titan, Win10 Pro, 512GB PCIe SSD, 2 x 256GB SSD, 6 x 4TB HDD RAID 6, 9361-8i RAID Controller

i7 2600K, 16GB Ram, GTX 580, Win10 Pro, 240GB SSD, 3 x 4TB HDD

Pentium 4, 2GB Ram, GeForce 6800 Ultra, WinXp Pro, 3 x 500GB HDD

Link to comment
Share on other sites

Yes, English cockpit has issues. Reported already. Thank you!

AMD Ryzen 5900X @ 4.95 Ghz / Asus Crosshair VII X470 / 32 GB DDR4 3600 Mhz Cl16 / Radeon 6800XT / Samsung 960 EVO M.2 SSD / Creative SoundBlaster AE-9 / HP Reverb G2 / VIRPIL T-50CM /
Thrustmaster TPR Pendular Rudder Pedals / Audio Technica ATH-MSR7

Link to comment
Share on other sites

Wanted to have a look around the new model, I think I found a bug

DAbg1A4.jpg

 

I was about to post a picture with that same problem.

Obviously I also have this problem. Already tried increase textures from medium to high and the problem presists.

Windows 7 Professional x64, EVGA GTX 1060 6GB,

Intel Xeon W5650(i7) @ 4.1ghz, Asus P6TWS motherboard, 24gb DDR3, 500GB SSD.

Hybrid joystick(Base: Saitek X55 - Grip:CH Fighterstick), Saitek X55 throttle, Saitek ruder pedals.

Link to comment
Share on other sites

Have to stick to default cockpit (non English livery). We're looking into it.

AMD Ryzen 5900X @ 4.95 Ghz / Asus Crosshair VII X470 / 32 GB DDR4 3600 Mhz Cl16 / Radeon 6800XT / Samsung 960 EVO M.2 SSD / Creative SoundBlaster AE-9 / HP Reverb G2 / VIRPIL T-50CM /
Thrustmaster TPR Pendular Rudder Pedals / Audio Technica ATH-MSR7

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...