Jump to content

[RESOLVED]Open Beta Crash on startup. BREAKPOINT


Recommended Posts

  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

if you are still seeing issues we need to see your dcs log

 

Unless the log shows the BREAKPOINT in the crash log it will be a different issue

 

thanks

smallCATPILOT.PNG.04bbece1b27ff1b2c193b174ec410fc0.PNG

Forum rules - DCS Crashing? Try this first - Cleanup and Repair - Discord BIGNEWY#8703 - Youtube - Patch Status

Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 32GB DDR @3000, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, HP Reverb G2

Link to post
Share on other sites

I now have the malware issue with Bitdefender and WorldGeneral.dll - am working through it but think there is some AV update doing the rounds that is causing false positives

Windows 10 Home ¦ Z370 AORUS Gaming K3 motherboard ¦ i5-8600K oc to 4.3GHz ¦ 48GB Corsair PC4 memory @ 3000MHz ¦ Samsung 960 EVO M.2 SSD for OS, Samsung 860 EVO 500GB SSD for DCS ¦ ASUS ROG GTX 2060 Super 8GB ¦ Virpil WarBRD base with VFX grip, Thrustmaster A10c and F/A-18 grips ¦ VKB Gunfighter Mk2 and MCG ¦ Thrustmaster Warthog Throttle ¦ MFG Crosswinds ¦ Oculus Rift S

Link to post
Share on other sites

Game Fails Integrity Check

 

Good Evening All,

 

I just applied the hot fix and my DCS runs smoothly again- Thanks a lot to the team for getting me back into the air again :thumbup:

 

However, when I went to the Multiplayer Screen, the icon for a failed integrity check was active. I just wondered if that is still related to the original problem preventing DCS from authorizing the user or may it have to do with the hot fix?

 

I run a clean install without any mods (not counting SRS).

 

Best regards,

 

Cepheus

 

E D I T: After updating SRS and starting DCS again the integrity check was now passed, just in case somebody else encounters the issue


Edited by Cepheus76
Problem doesn't exist anymore
Link to post
Share on other sites

Tried applying the hotfix and get an access error cannot move file, the file WorldGeneral.dll which it is trying to move does not seem to be there when I look at the respective directories in _downloads and in BIN

 

I tried again to update see if it would download the file but I get the same error

I enclose the two log files for the auto update.

Alicatt_autoupdate_log.txt

autoupdate_log.txt

Sons of Dogs, Come Eat Flesh

Clan Cameron

Link to post
Share on other sites

Patch came out and it logs in fine as normal now. Thanks to BigNewy and everyone at ED that solved the issue. I am grateful to get to test the OB release, and appreciate the quick fix!

[sIGPIC][/sIGPIC]

 

I go by 'Gryphon' on MP. Intel Core i7 9700K OC 5GB. 32GB DDR4 4300Mhz Crucial RGB Ballistix OC. Corsair Hydro Series H100. ASUS ROG STRIX Z390-F. EVGA NVIDIA GeForce RTX 2070 8GB OC. * 2 Samsung 970 EVO PLUS 500GB. Seagate 1TB 3.5" SATA3 FireCuda SSHD. TMaster T.16000m FCS HOTAS. Track IR.

Link to post
Share on other sites
That sounds like antivirus problem.

 

WorldGeneral.dll triggers some antivirus softwares.

Thanks, that was it.

 

Bitdefender had quietly quarantined it without giving me an alert to it happening.

 

Updated and logged in :thumbup:

Sons of Dogs, Come Eat Flesh

Clan Cameron

Link to post
Share on other sites

S!

 

Hotfix fixed the crash at login. Very nice!

CPU: AMD Ryzen 3900X 4.6GHz Motherboard: ASUS Crosshair VIII Memory: G.Skill TridentZ 3733MHz GPU: PowerColor RedDragon 5700XT HDD: Samsung EVO SSD x 2 Monitor: Asus P349Q 34" Flight gear: Baur KG13, Kanttori throttle, MFG pedals OS: Windows 10 Pro

Link to post
Share on other sites

All back to normal here too, hotfix worked like a charm. Thanks to BIGNEWEY for the help and all at ED for the quick response to the issue :thumbup:

System :-

i7-7820X, ASUS ROG Strix X229, 32GB Corsair Vengeance DDR4 3600MHz, 11GB Nvidia Geforce 1080Ti, 1x 500GB Samsung 850 EVO, 1x 1TB Samsung 850 EVO, 1x 500GB Samsung 960 EVO M.2, Windows 10. VPC WarBRD Base with HOTAS Warthog Stick and Throttle, Saitek combat rudder pedals, Oculus Rift S.

 

 

Link to post
Share on other sites
All back to normal here too, hotfix worked like a charm. Thanks to BIGNEWEY for the help and all at ED for the quick response to the issue :thumbup:

 

Good to hear and thanks for letting us know.

smallCATPILOT.PNG.04bbece1b27ff1b2c193b174ec410fc0.PNG

Forum rules - DCS Crashing? Try this first - Cleanup and Repair - Discord BIGNEWY#8703 - Youtube - Patch Status

Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 32GB DDR @3000, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, HP Reverb G2

Link to post
Share on other sites

Working for me as well. Thank you!

Rig: i9 10900KF @5.1GHz | 64GB G.Skill DDR4 3600MHz | ASUS ROG STRIX RTX 3090 24GB OC | ASUS Maximus XII Formula | 2x 2TB Intel SSD6 NVMe M.2 | VKB F-14CG on Gunfighter III Base | TM Warthog HOTAS | TM Rudder Pedals | HP Reverb G2

Hangar: FC3 | F-86F | F-5E | F-14A/B | F-16C | F/A-18C | Mirage 2000C | JF-17 | MiG-15bis | MiG-19P | MiG-21bis | AJS-37 | AV-8B | L39 | C-101 | A-10C/CII | Yak-52 | P-51D | P-47D | Fw 190 A-8/D-9 | Bf 109 | Spitfire | I-16 | Christian Eagle II

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...