Jump to content

Missing texture


Birko
 Share

Recommended Posts

Can you state which game version that is and attach your logs please ?

AMD Ryzen 5900X @ 4.95 Ghz / Asus Crosshair VII X470 / 32 GB DDR4 3600 Mhz Cl16 / Radeon 6800XT / Samsung 960 EVO M.2 SSD / Creative SoundBlaster AE-9 / HP Reverb G2 / VIRPIL T-50CM /
Thrustmaster TPR Pendular Rudder Pedals / Audio Technica ATH-MSR7

Link to comment
Share on other sites

Same issue for me in Open Beta.

PC: Intel Core i7-7700K 4.2GHz | MSI GTX 1080 TI | ASUS Maximus IX Hero | 32GB DDR4 RAM | 2TB Samsung 870 EVO SSD | Win10 Pro 64bit

Gear: HP Reverb | JetPad FSE | MTX Sim Rig | VKB Gunfighter Pro Mk.III w/ MCG Ultimate (center) | VKB Gunfighter Mk.III w/ SCG-R Premium (side)

 

VKBNA_LOGO_SM.png

VKBcontrollers.com

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Has this been fixed in 2.5.5? (still downloading so I haven't checked yet)...

PC: Intel Core i7-7700K 4.2GHz | MSI GTX 1080 TI | ASUS Maximus IX Hero | 32GB DDR4 RAM | 2TB Samsung 870 EVO SSD | Win10 Pro 64bit

Gear: HP Reverb | JetPad FSE | MTX Sim Rig | VKB Gunfighter Pro Mk.III w/ MCG Ultimate (center) | VKB Gunfighter Mk.III w/ SCG-R Premium (side)

 

VKBNA_LOGO_SM.png

VKBcontrollers.com

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Bought the CE today and this is still an issue. Not a big one, but an annoying one since it's hard to not see it.

 

For now i'm just assuming my eagle came with some fancy, digital camo harnasses

but having it fixed at some point would be nice. ;)

 

Oh, and i'm running open beta latest version.

Link to comment
Share on other sites

hmm, although I fixed the issue that would cause the missing texture....as it turns out, it seems to stem from the missions using old test liveries.

 

I resaved the missions using new liveries and so far, it is working.

 

Expect in Wednesday's patch

http://www.leatherneck-sim.com/

https://www.facebook.com/leatherneck.simulations/

 

i9 7980XE, 128GB Ram, SLI GTX Titan Xp, Win10 Pro, SSD, 2 x 256GB SSD, 4 x 512GB SSD RAID 0

i7 4960X, 64GB Ram, GTX Titan, Win10 Pro, 512GB PCIe SSD, 2 x 256GB SSD, 6 x 4TB HDD RAID 6, 9361-8i RAID Controller

i7 2600K, 16GB Ram, GTX 580, Win10 Pro, 240GB SSD, 3 x 4TB HDD

Pentium 4, 2GB Ram, GeForce 6800 Ultra, WinXp Pro, 3 x 500GB HDD

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 10 months later...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...