Jump to content

LOCFG and LO issues in Vista


zaGURUinzaSKY
 Share

Recommended Posts

I'm having some issue in setting up my options from LOCFG.

 

I made my profile in LOCFG, applied, saved and launched LockOn.

In the mission editor I see no map, only the airbase icons.

 

So I exit lockon and here is the first problem, the minimized icon remains in my appbar and the 1280x800 area of lockon hides the mouse arrow in my desktop, no problem when I move the ouse out of that area (my desktop res is 1920x1200). I must terminate the process from the task manager.

 

I launch LOCFG to check whats wrong in my graphinc settings and a message pops up:

"Graphic Settings _______ Error loading file settings: C:\program files\ubisoft\eagle dynamics\lock on\config\graphic.cfg

Unable to load visibility range list (low medium high)------- Do you want to load the default file ?"

If I click YES all the settings goes to default, if I click NO it goeas to another config with some missing settings...

 

In the security options of Lockon I granted full access to everybody and I always launch the apps as administrator..

 

I can't have my map back..

 

What to do ??

 

Thanks!

Robbie.

Link to comment
Share on other sites

my graphic.cfg

 

this is it:

 

start_position = {-61, 1.2, -70};

start_position = {-180, 10.2, 630};

start_position = {-153.5, 0.1, 438};

start_position = {-60, 0.2, -60};

start_position = {0, 0.2, 0};

PlugIns

{

Renderer = "DXRenderer.dll";

Plugin1 = "MitkaGraphics.dll";

Plugin2 = "ZweiBlau.dll";

Plugin3 = "AVIMaker.dll";

Plugin4 = "Weather.dll";

GrEffects = "Effects.dll";

Plugin5 = "RenderEffects.dll";

}

DisplayMode

{

resolution = {1280, 800};

bpp = 32;

fullscreen = 1;

aspect = 1.6;

Interface

{

resolution = {1280, 800};

bpp = 32;

fullscreen = 1;

}

Simulation

{

resolution = {1280, 800};

bpp = 32;

fullscreen = 1;

aspect = 1.6;

}

AVI

{

resolution = {640, 480};

fullscreen = 0;

aspect = 1.3333;

}

}

SurfaceMaterials

{

file = ".\\Bazar\\Graphics\\Materials\\mfd.lma";

file = ".\\Bazar\\Graphics\\Materials\\map.lma";

file = ".\\Bazar\\Graphics\\Materials\\infrared.lma";

FixedPipeline

{

file = ".\\Bazar\\Graphics\\Materials\\landGf2.lma";

file = ".\\Bazar\\Graphics\\Materials\\mirrorGf2.lma";

}

SWPipelineNoFog

{

file = ".\\Bazar\\Graphics\\Materials\\landGf2.lma";

file = ".\\Bazar\\Graphics\\Materials\\mirrorGf2.lma";

}

SWPipeline

{

file = ".\\Bazar\\Graphics\\Materials\\landGf3.lma";

file = ".\\Bazar\\Graphics\\Materials\\mirrorGf3.lma";

}

SWPipeline

{

file = ".\\Bazar\\Graphics\\Materials\\landE3Gf2.lma";

file = ".\\Bazar\\Graphics\\Materials\\mirrorGf2.lma";

}

}

Precaching

{

around_camera = 100000;

around_objects = 10000;

around_types = {"world", "point"};

preload_types = {"map"};

}

TexturePaths

{

path = ".\\Bazar\\TempTextures\\";

path = ".\\Bazar\\Effects\\WaterNormals\\";

path = ".\\Bazar\\TestTextures\\";

}

ModelDescriptions = ".\\Bazar\\ModelLOD.txt";

ModelPaths

{

path = ".\\Bazar\\World\\Shapes\\";

path = ".\\Bazar\\Terrain\\Structures\\High\\";

}

Robbie.

Link to comment
Share on other sites

Is this the full file ?

 

Half of the file is missing !!!

 

I advice you to load default Lock On file and then make again your config. There was probably a problem the last time you saved your config file with LOCFG. Note that it's the first time i see a such problem.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...