Jump to content

[FIXED INTERNALLY] Problem with partial vapor effects F/A-18


soundslikerust
 Share

Recommended Posts

Could you help me - why there are only partial vapor effects on F/A-18 like on screenshot?

 

  • latest nvidia drivers v417.35
  • latest Windows 10 64bit
  • DCS v2.5.4.25729 (openbeta)

 

 

UXc1qEN

https://imgur.com/UXc1qEN


Edited by soundslikerust

Pimax 5k+  |  i9 9900ks @5,4Ghz  |  RTX 3080 TI  |  32GB DDR4 @3200GHz  |  Corsair MP510 NVMe /Samsung 970 NVMe   |  ASUS ROG Swift UQHD PG348Q G-sync  |  SEASONIC 850W  |  

Link to comment
Share on other sites

What are your grafic settings in the option menu?

What are your pc specs?

 

i Checked all options, max, low, etc. Before DCS update I had those side Vapors.

My specs are in my Signature

Pimax 5k+  |  i9 9900ks @5,4Ghz  |  RTX 3080 TI  |  32GB DDR4 @3200GHz  |  Corsair MP510 NVMe /Samsung 970 NVMe   |  ASUS ROG Swift UQHD PG348Q G-sync  |  SEASONIC 850W  |  

Link to comment
Share on other sites

This has already be fixed internally, please wait for the next update.

 

Thanks for info Wags :thumbup:

Pimax 5k+  |  i9 9900ks @5,4Ghz  |  RTX 3080 TI  |  32GB DDR4 @3200GHz  |  Corsair MP510 NVMe /Samsung 970 NVMe   |  ASUS ROG Swift UQHD PG348Q G-sync  |  SEASONIC 850W  |  

Link to comment
Share on other sites

Are there still F-18 vapor trails?

 

Been giving this a go in super humid air over caucasus with no joy, is anyone else experiencing the same issue? I've attached a picture of it working previously - Not getting the same effect

Screen_181001_205652.thumb.png.a539ab0bb894a4eb11d3725c51b830e7.png


Edited by TexasWarbird

I7 8770K @Stock / 32 GB DDR4 / ASUS Prime Z370-A / MSI Armor GTX 1070 8GB / Samsung 850Pro x 4 Drives in R0 @ (2GBS R&W) / Windows 10 Pro

Link to comment
Share on other sites

Been giving this a go in super humid air over caucasus with no joy, is anyone else experiencing the same issue? I've attached a picture of it working previously - Not getting the same effect

 

No, it seems to have gone away.

Strike

vCVW-11

http://www.vcvw-11.com

 

i7-9700K OC 5GHz| MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON | 32GB DDR4 3200 | GTX 1070 | Samsung SSD | Samsung Odyssey+ VR | HOTAS Warthog

Link to comment
Share on other sites

This is a bug with the current OpenBeta, Wags said it's already fixed internally and will be fixed in the next patch:

https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=3743151&postcount=4

Modules: KA-50, A-10C, FC3, UH-1H, MI-8MTV2, CA, MIG-21bis, FW-190D9, Bf-109K4, F-86F, MIG-15bis, M-2000C, SA342 Gazelle, AJS-37 Viggen, F/A-18C, F-14, C-101, FW-190A8, F-16C, F-5E, JF-17, SC, Mi-24P Hind, AH-64D Apache

 

System: Win 10 64bit, Ryzen 3800X, 32gb RAM DDR4-3200, Gigabyte Aorus 1080ti XE ,1 x Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB NVMe, 2 x Samsung SSD 2TB + 1TB SATA, MFG Crosswind Rudder Pedals - VIRPIL T-50CM and VIRPIL MongoosT-50 Throttle - Oculus Rift S, using only the latest Open Beta DCS Settings PD 1.5

 

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...