Jump to content

T.A.R.G.E.T GUI cant load and run script


Recommended Posts

Please help :cry:. I recently bought TM warthog and instalation went good,but when I load any script for any game, text in T.A.R.G.E.T GUI window never turn green...its stay gray and "launching and runing" spining all the time and on the top of the text I can see *** Allocated ProcInstances found from the previous run: use FreeProcInstance() ***

Any thoughts?

Asus H97 PRO--I7-4790 3.60-4.00 ghz Haswell
--
Cooler Master Hyper 103
--
16gb Kingston HyperX Fury black 1866mhz
--
ZOTAC AMP extreme gtx 1080 ti
--
SSD Kingston HyperX Fury 120 Gb
--
Samsung EvO 850 500gb
--
TM Warthog
--
Cooler MAster V 750
--
Plantronics 500HD




Link to post
Share on other sites

so no one can help?

Asus H97 PRO--I7-4790 3.60-4.00 ghz Haswell
--
Cooler Master Hyper 103
--
16gb Kingston HyperX Fury black 1866mhz
--
ZOTAC AMP extreme gtx 1080 ti
--
SSD Kingston HyperX Fury 120 Gb
--
Samsung EvO 850 500gb
--
TM Warthog
--
Cooler MAster V 750
--
Plantronics 500HD




Link to post
Share on other sites

:( if this help someone my target gui looks like this

 

http://prntscr.com/exr7sc


Edited by Kaaboom

Asus H97 PRO--I7-4790 3.60-4.00 ghz Haswell
--
Cooler Master Hyper 103
--
16gb Kingston HyperX Fury black 1866mhz
--
ZOTAC AMP extreme gtx 1080 ti
--
SSD Kingston HyperX Fury 120 Gb
--
Samsung EvO 850 500gb
--
TM Warthog
--
Cooler MAster V 750
--
Plantronics 500HD




Link to post
Share on other sites

And my T.A.R.G.E.T command centre window is not in fullscreen or windowed mode...its like something between,i cant see upper part of it and need to close it in taskbar+ rightclick+ close...

 

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Asus H97 PRO--I7-4790 3.60-4.00 ghz Haswell
--
Cooler Master Hyper 103
--
16gb Kingston HyperX Fury black 1866mhz
--
ZOTAC AMP extreme gtx 1080 ti
--
SSD Kingston HyperX Fury 120 Gb
--
Samsung EvO 850 500gb
--
TM Warthog
--
Cooler MAster V 750
--
Plantronics 500HD




Link to post
Share on other sites

The text isn't supposed to turn green. Your profile is running just fine.

ASUS Z590-E : Intel 11900K : 64GB G.Skill RipjawsV 4000 : ASUS 3090 Strix OC

TM HOTAS Warthog : TM Pendulum Rudders : TM Cougar MFD's : HP Reverb G2

Link to post
Share on other sites
The text isn't supposed to turn green. Your profile is running just fine.

rly?????

I saw some posts and pictures with green text where ppl talks that should be green

Asus H97 PRO--I7-4790 3.60-4.00 ghz Haswell
--
Cooler Master Hyper 103
--
16gb Kingston HyperX Fury black 1866mhz
--
ZOTAC AMP extreme gtx 1080 ti
--
SSD Kingston HyperX Fury 120 Gb
--
Samsung EvO 850 500gb
--
TM Warthog
--
Cooler MAster V 750
--
Plantronics 500HD




Link to post
Share on other sites

The UI of TARGET v1 is green. v3 is orange and gray. If your HOTAS shows as Thrustmaster Combined in Windows, everything is fine.

ASUS Z590-E : Intel 11900K : 64GB G.Skill RipjawsV 4000 : ASUS 3090 Strix OC

TM HOTAS Warthog : TM Pendulum Rudders : TM Cougar MFD's : HP Reverb G2

Link to post
Share on other sites

Yes but in device analyze I have several HID devices and Thrustmaster Combined isn't checked, that one HID with no name is.And...my throttle axis wont work when I run script.When I stop it,everything is fine

 

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Asus H97 PRO--I7-4790 3.60-4.00 ghz Haswell
--
Cooler Master Hyper 103
--
16gb Kingston HyperX Fury black 1866mhz
--
ZOTAC AMP extreme gtx 1080 ti
--
SSD Kingston HyperX Fury 120 Gb
--
Samsung EvO 850 500gb
--
TM Warthog
--
Cooler MAster V 750
--
Plantronics 500HD




Link to post
Share on other sites
Yes but in device analyze I have several HID devices and Thrustmaster Combined isn't checked, that one HID with no name is.And...my throttle axis wont work when I run script.When I stop it,everything is fine

 

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

How do you check throttle is not working?

=WRAG=345

i7-7700K; DDR4 32Gb RAM (+32Gb swap); Radeon RX 5700 8Gb; 3840x2160; Win10-64

Link to post
Share on other sites

Go to device&printers, right click throttle,properties or settings (calibration windows) and move sliders buttons etc.Or do that in device analyzer in T.A.R.G.E.T

 

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Asus H97 PRO--I7-4790 3.60-4.00 ghz Haswell
--
Cooler Master Hyper 103
--
16gb Kingston HyperX Fury black 1866mhz
--
ZOTAC AMP extreme gtx 1080 ti
--
SSD Kingston HyperX Fury 120 Gb
--
Samsung EvO 850 500gb
--
TM Warthog
--
Cooler MAster V 750
--
Plantronics 500HD




Link to post
Share on other sites

Post your devices&printers screenshot here please.

 

Отправлено с моего GT-I9082 через Tapatalk

=WRAG=345

i7-7700K; DDR4 32Gb RAM (+32Gb swap); Radeon RX 5700 8Gb; 3840x2160; Win10-64

Link to post
Share on other sites

https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforums%2Eeagle%2Eru%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D186286&share_tid=186286&share_fid=74365&share_type=t

 

 

TM throttle stops work after starting script

 

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Asus H97 PRO--I7-4790 3.60-4.00 ghz Haswell
--
Cooler Master Hyper 103
--
16gb Kingston HyperX Fury black 1866mhz
--
ZOTAC AMP extreme gtx 1080 ti
--
SSD Kingston HyperX Fury 120 Gb
--
Samsung EvO 850 500gb
--
TM Warthog
--
Cooler MAster V 750
--
Plantronics 500HD




Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...