Jump to content

Dual Monitor Setup behavious


dragon11721
 Share

Recommended Posts

On my dual monitor setup, 1920 X 1080 x2 , I positioned by PVI800, UV25 and Ekran on my second monitor.

This arrangement worked without issues for 2 weeks. Suddelnly, my indicators stopped displaying data.

 

Abris & SHKVAL are both receiving data under Helios. I carefully checked my moniotor LUA file and nothing changed.

 

Anyone have any ideas??

Link to comment
Share on other sites

On my dual monitor setup, 1920 X 1080 x2 , I positioned by PVI800, UV25 and Ekran on my second monitor.

This arrangement worked without issues for 2 weeks. Suddelnly, my indicators stopped displaying data.

 

Abris & SHKVAL are both receiving data under Helios. I carefully checked my moniotor LUA file and nothing changed.

 

Anyone have any ideas??

 

Most likely the replacement .lua files where replaced with originals when an update was performed for DCS, those .lua files used to get the ekran, etc working are separate from the monitor.lua.

 

Reinstall the mod or copy the files from the _Backup directory created under DCS World root directory back into the proper directory structure, starting here:

 

..\DCS World\Mods\aircraft\Ka-50\Cockpit\Scripts\

 

CautionLights_panel.lua

Ekran_init.lua

PVI_init.lua

UV_26_init.lua

 

Regards, Ian


Edited by MadDog-IC

Asus p877v-pro, Intel I7 3770k 4.2ghz, 32gb Ripjaw X ram, Nvidia RTX-2070 Super, Samsung 32" TV, Saitek x52 pro Joystick and Combat rudder pedals, TrackIR 5, Win8.1 x64 with SSD and SSHD protected by (Avast AV).

 

DCS Tech Support.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...