Jump to content

RWR sound missing


microvax
 Share

Recommended Posts

For Airborne radars I get the alternating tone, indicating a very high PRF or CW.

 

From SAM-Systems like SA15, SA6, SA3 I only get a fast flashing indicator on the CI, but no sound, as soon as the System switches from search to track.

[sIGPIC][/sIGPIC]

 

*unexpected flight behaviour* Oh shiii*** ! What ? Why ? What is happening ?

Link to comment
Share on other sites

For Airborne radars I get the alternating tone, indicating a very high PRF or CW.

 

From SAM-Systems like SA15, SA6, SA3 I only get a fast flashing indicator on the CI, but no sound, as soon as the System switches from search to track.

 

I flew today against sa3 and sa6 and i got their tone

Link to comment
Share on other sites

I flew today against sa3 and sa6 and i got their tone

 

Which one of their tones.

For the SA3 there should be 3

for the SA6 there should be 2.

 

That is also reflected in the ELINT entries for both.

 

And the RWR actually distinguishes them, problem is the most dangerous one, aka the one which is active for STT has no tone.

[sIGPIC][/sIGPIC]

 

*unexpected flight behaviour* Oh shiii*** ! What ? Why ? What is happening ?

Link to comment
Share on other sites

I have reported this issue at the first's Viggen release with many other issues/questions about rwr/counter-mesures/ecm:

 

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=181814

  • Like 1

[sIGPIC][/sIGPIC]

 

Intel I7 8700K / EVGA GTX 1080 / 32Go DDR4 PC21300 G.Skill Ripjaws V / MSI Z370 Gaming Pro Carbon / Cooler Master Silent Pro Gold - 1000W / Noctua NH-D14 / Acer XB270HUDbmiprz 27" G-synch 144Hz / SSD Samsung 860EVO 250Go + 1To / Cooler Master HAF X / HOTAS Warthog / Thrustmaster TPR / Track-IR v5 + Track Clip Pro / Windows 10 64bits.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...