Jump to content

Landing mod p/o and nav problem


outbaxx
 Share

Recommended Posts

When I choose any of the landing mods I get the fin to go up and down if I divert from the reference speed 550kmph.

But if I press gear down it still uses the reference speed as reference. It won't have 12 alpha as reference.

I need to activate and deactivate the AFK to get alpha 12. After I activated and deactivated the AFK It work as I thought it would, I can change modes and go back and it works. But it won't work if I don't do on/off on AFK first.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...
On 2/6/2017 at 3:55 PM, outbaxx said:

When I choose any of the landing mods I get the fin to go up and down if I divert from the reference speed 550kmph.

But if I press gear down it still uses the reference speed as reference. It won't have 12 alpha as reference.

I need to activate and deactivate the AFK to get alpha 12. After I activated and deactivated the AFK It work as I thought it would, I can change modes and go back and it works. But it won't work if I don't do on/off on AFK first.

 

Can't reproduce the issue. In my test it switches reference modes without activating AFK, just by deploying the landing gear:

 

 

SpeedReferenceWithoutAFK.trk

Intel i7-4790K @ 4x4GHz + 16 GB DDR3 RAM + Nvidia Geforce RTX 2080 (8 GB VRAM) + M.2 SSD + Windows 10 64Bit

 

DCS Panavia Tornado (IDS) really needs to be a thing!

 

Tornado3 small.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

:) it’s been a while and I see my post isn’t the best. The issue was the hud symbol reference fin.
If I was AFK=on, gear=up and lowered the gear, the hud symbology still had 500kmph as reference speed.
Haven’t checked this lately so I can’t say it works now.

Regard
F

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...