Jump to content

Can't control certain vehicles since 1.2.9


-Rudel-
 Share

Recommended Posts

I'm very curious if there are other who can't control vehicles anymore since the 1.2.9 update. (F7, then RAlt + J)

 

M113, Bradly, HMMWV, etc. None of which I can't control any more.

 

My module is updated and activated as well. I've attached my mission.

 

damage-test.miz

http://www.leatherneck-sim.com/

https://www.facebook.com/leatherneck.simulations/

 

i9 7980XE, 128GB Ram, SLI GTX Titan Xp, Win10 Pro, SSD, 2 x 256GB SSD, 4 x 512GB SSD RAID 0

i7 4960X, 64GB Ram, GTX Titan, Win10 Pro, 512GB PCIe SSD, 2 x 256GB SSD, 6 x 4TB HDD RAID 6, 9361-8i RAID Controller

i7 2600K, 16GB Ram, GTX 580, Win10 Pro, 240GB SSD, 3 x 4TB HDD

Pentium 4, 2GB Ram, GeForce 6800 Ultra, WinXp Pro, 3 x 500GB HDD

Link to comment
Share on other sites

I'll give it a run here in like 3 hours (still in office).

Windows 10 Pro, Ryzen 2700X @ 4.6Ghz, 32GB DDR4-3200 GSkill,

X470 Taichi Ultimate, 2x R7970 Lightnings Crossfired @ 1.1/6.0GHz,

3x ASUS VS248HP + Hanns·G HZ201HPB + Oculus HMD,

Thrustmaster Warthog HOTAS + MFDs, CH Fighterstick+Pro Throttle+Pro Pedals

Link to comment
Share on other sites

I'll give it a go.

General 3D modeling thread and reference sites

UK liveries for planes, ships and MODS.

The only way to make sense out of change is to plunge into it, move with it, and join the dance.

"Me, the 13th Duke of Wybourne, here on the ED forums at 3 'o' clock in the morning, with my reputation. Are they mad.."

Updates to my stuff are now going here

Link to comment
Share on other sites

Just tried, No go.

Screen_140728_210530.thumb.jpg.8a8ef02b790dfd255cbd15f077759fcc.jpg

General 3D modeling thread and reference sites

UK liveries for planes, ships and MODS.

The only way to make sense out of change is to plunge into it, move with it, and join the dance.

"Me, the 13th Duke of Wybourne, here on the ED forums at 3 'o' clock in the morning, with my reputation. Are they mad.."

Updates to my stuff are now going here

Link to comment
Share on other sites

Thanks guys. That's exactly what I get. hmmm

http://www.leatherneck-sim.com/

https://www.facebook.com/leatherneck.simulations/

 

i9 7980XE, 128GB Ram, SLI GTX Titan Xp, Win10 Pro, SSD, 2 x 256GB SSD, 4 x 512GB SSD RAID 0

i7 4960X, 64GB Ram, GTX Titan, Win10 Pro, 512GB PCIe SSD, 2 x 256GB SSD, 6 x 4TB HDD RAID 6, 9361-8i RAID Controller

i7 2600K, 16GB Ram, GTX 580, Win10 Pro, 240GB SSD, 3 x 4TB HDD

Pentium 4, 2GB Ram, GeForce 6800 Ultra, WinXp Pro, 3 x 500GB HDD

Link to comment
Share on other sites

Even through the map I can't.

General 3D modeling thread and reference sites

UK liveries for planes, ships and MODS.

The only way to make sense out of change is to plunge into it, move with it, and join the dance.

"Me, the 13th Duke of Wybourne, here on the ED forums at 3 'o' clock in the morning, with my reputation. Are they mad.."

Updates to my stuff are now going here

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Any luck in 1.2.10 for anyone? Still nothing here,

http://www.leatherneck-sim.com/

https://www.facebook.com/leatherneck.simulations/

 

i9 7980XE, 128GB Ram, SLI GTX Titan Xp, Win10 Pro, SSD, 2 x 256GB SSD, 4 x 512GB SSD RAID 0

i7 4960X, 64GB Ram, GTX Titan, Win10 Pro, 512GB PCIe SSD, 2 x 256GB SSD, 6 x 4TB HDD RAID 6, 9361-8i RAID Controller

i7 2600K, 16GB Ram, GTX 580, Win10 Pro, 240GB SSD, 3 x 4TB HDD

Pentium 4, 2GB Ram, GeForce 6800 Ultra, WinXp Pro, 3 x 500GB HDD

Link to comment
Share on other sites

Is this an additional option added in 1.2.9/10? I've never heard of this. Thanks!

http://www.leatherneck-sim.com/

https://www.facebook.com/leatherneck.simulations/

 

i9 7980XE, 128GB Ram, SLI GTX Titan Xp, Win10 Pro, SSD, 2 x 256GB SSD, 4 x 512GB SSD RAID 0

i7 4960X, 64GB Ram, GTX Titan, Win10 Pro, 512GB PCIe SSD, 2 x 256GB SSD, 6 x 4TB HDD RAID 6, 9361-8i RAID Controller

i7 2600K, 16GB Ram, GTX 580, Win10 Pro, 240GB SSD, 3 x 4TB HDD

Pentium 4, 2GB Ram, GeForce 6800 Ultra, WinXp Pro, 3 x 500GB HDD

Link to comment
Share on other sites

It's weird, because before I updated to 1.2.9, that mission was working. I guess resaving it, unchecked that option, that I'd had forgotten about doing in the first place.

http://www.leatherneck-sim.com/

https://www.facebook.com/leatherneck.simulations/

 

i9 7980XE, 128GB Ram, SLI GTX Titan Xp, Win10 Pro, SSD, 2 x 256GB SSD, 4 x 512GB SSD RAID 0

i7 4960X, 64GB Ram, GTX Titan, Win10 Pro, 512GB PCIe SSD, 2 x 256GB SSD, 6 x 4TB HDD RAID 6, 9361-8i RAID Controller

i7 2600K, 16GB Ram, GTX 580, Win10 Pro, 240GB SSD, 3 x 4TB HDD

Pentium 4, 2GB Ram, GeForce 6800 Ultra, WinXp Pro, 3 x 500GB HDD

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...