Jump to content

Horizontal stabilizer problem


doum90
 Share

Recommended Posts

Hello everyone,

I got a problem today with my F15 that I didn't have prior. Bought it last week and everything was working good. Since today, when I start up the engines using my joystick, the horizontal stabilizer doesn't stay in it's neutral position. I've looked into the microsoft joystick setting and the joystick appears to be centered but in the game it's like im pulling on it. I've also notice that when I start the engines with the keyboard, this doesn't happen. I haven't change anything and I'm using DCS to configure my joystick (I don't like the new H.U.D for the X55...)

Any idea of what I'm doing wrong?

Link to comment
Share on other sites

yea I don't like it either and it doesn't work all that well.

" any failure you meet is never a defeat; merely a set up for a greater comeback " WF.

"Success is not final, failure is not fatal, it is the courage to continue that counts," Sir Churchill

" He who never changes his mind, never changes anything," WC, GBS.

"Asus Maximus X AC WiFi z370 || i9x9900k||ddr4-32gb PC4000||RTX 3080Ti-12gb||EVGA SN 1300 G2 ||turtle beach elite pro 7.1||Win10x64|| TrackIr 4/ir|| ViRpiL,T50cm2 + VPC SharKa-50 + VPC Hawk-60  || |MFG Crosswinds || Virpil TCM50x2 Throttle||EVGA RGB z10 / Trqx10|| Reverb-G2-VR @ 3472x 3388 144hrz

Link to comment
Share on other sites

Look into your options for each aircrafts, I believe when you look at the axis, there's two colums, the stick and throttle but they are both assigned to the same axis in both fields. You have to remove it so the stick and throttle doesn't conflict with one another. It happens with the x-55.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...