[REPORTED]No Stores Page/System When Using Ground Power - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-23-2020, 04:03 AM   #1
pimp
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Posts: 1,435
Default [REPORTED]No Stores Page/System When Using Ground Power

I've noticed that when using ground power to do a startup, the stores page/system is empty. However, the jet is equipped with ordnance. If I do not use ground power everything is fine. See track using ground power attached.
Attached Files
File Type: trk Hornet_No_StoresPage_Using_GP.trk (69.2 KB, 21 views)
__________________
i9 9900k @5.1GHz h100i |Asus ROG Strix Z390 E-Gaming | Samsung NVMe m.2 970 Pro 512GB | LPX 32GB DDR4 3200MHz
EVGA RTX 2080ti FTW3 Ultra | Reverb | HOTAS Warthog | Saitek Flight Pedals
pimp is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2020, 02:58 AM   #2
pimp
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Posts: 1,435
Default

Is this not a bug? Am I doing something wrong when using the ground power?
__________________
i9 9900k @5.1GHz h100i |Asus ROG Strix Z390 E-Gaming | Samsung NVMe m.2 970 Pro 512GB | LPX 32GB DDR4 3200MHz
EVGA RTX 2080ti FTW3 Ultra | Reverb | HOTAS Warthog | Saitek Flight Pedals
pimp is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2020, 04:31 AM   #3
MrNewLife
Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Dallas Texas
Posts: 103
Default

I also have simile issues(Idk if this bug or correct behavior)
MrNewLife is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2020, 10:37 AM   #4
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 21,875
Default

Not sure of the answer here but I have reported to the team to ask.

thanks
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 32GB DDR @3000, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos

BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2020, 11:10 PM   #5
pimp
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Posts: 1,435
Default

I can confirm this is still an issue with the latest patch.
__________________
i9 9900k @5.1GHz h100i |Asus ROG Strix Z390 E-Gaming | Samsung NVMe m.2 970 Pro 512GB | LPX 32GB DDR4 3200MHz
EVGA RTX 2080ti FTW3 Ultra | Reverb | HOTAS Warthog | Saitek Flight Pedals
pimp is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2020, 01:49 AM   #6
MrNewLife
Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Dallas Texas
Posts: 103
Default

Yep it's still not fix
MrNewLife is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2020, 06:02 PM   #7
pimp
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Posts: 1,435
Default

I can confirm this is now fixed. Thanks ED.
__________________
i9 9900k @5.1GHz h100i |Asus ROG Strix Z390 E-Gaming | Samsung NVMe m.2 970 Pro 512GB | LPX 32GB DDR4 3200MHz
EVGA RTX 2080ti FTW3 Ultra | Reverb | HOTAS Warthog | Saitek Flight Pedals
pimp is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:43 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.