[REPORTED]TGP still present from cockpit after Rearm w/O TGP - ED Forums
 


Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-22-2020, 01:11 PM   #1
jed40
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: France
Posts: 52
Default [REPORTED]TGP still present from cockpit after Rearm w/O TGP

If I use first weapon configuration witg TGp, after rearm I select A/A configuration without TGP, and putting a tank for example to his previous place (center pylon), FLIR option is still available on MFD and it works !!! And the TGP is not mounted on any pylon !!
jed40 is offline  
Old 03-22-2020, 04:25 PM   #2
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 22,814
Default

Reported

thanks
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 32GB DDR @3000, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos

BIGNEWY is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:37 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.