[REPORTED]Canopy stripe missing - ED Forums
 


Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-19-2019, 07:16 PM   #1
EasyEB
Member
 
EasyEB's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Sweden
Posts: 667
Default [REPORTED]Canopy stripe missing

I noticed that the stripe that goes from the back of the canopy to the top of the canopy is missing in the new cockpit update. It’s there on the real aircraft, so it should be there in the new cockpit.
EasyEB is offline  
Old 12-20-2019, 10:49 AM   #2
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 22,950
Default

Reported thank you
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 32GB DDR @3000, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos

BIGNEWY is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:05 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.