Keep all your skins safe - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-02-2019, 05:41 PM   #1
PhilTheBeat
Member
 
PhilTheBeat's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: France
Posts: 104
Send a message via MSN to PhilTheBeat
Default Keep all your skins safe

Hi,

so it will certainly help more than one. If you want to keep all the downloaded liveries safe, even after game reinstall , just create a "Liveries" folder in : C:\Users\XXXl\Saved Games\DCS.openbeta\Liveries


After that create a folder named as the airplane and put your skin in it

So to make sure to have the correct writing, we should check in the "CoreMods" folder:
xx:\DCS World OpenBeta\CoreMods\aircraft


Thanks to @Rudel_chw for the tip.

__________________
/ I4770K / 1080TI / 16GB RAM / VR OC / 3X IIYAMA 27 /
/ F/18 C / F-14 / M-2000C / SPITFIRE LF / P-51D / FW 190 D-9 / B109 K-4 / CHRISTEN EAGLE II / YAK-52 / UH-1H Huey / SA 342 /


Last edited by PhilTheBeat; 06-02-2019 at 08:39 PM.
PhilTheBeat is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2019, 06:52 PM   #2
VZ_342
Member
 
VZ_342's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 671
Default

By “safe”, you mean they will stay there intact, yes?

Does DCS then include them as an option in the ME and/or the rearm/refuel request window?
VZ_342 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2019, 07:07 PM   #3
PhilTheBeat
Member
 
PhilTheBeat's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: France
Posts: 104
Send a message via MSN to PhilTheBeat
Default

Quote:
Originally Posted by VZ_342 View Post
By “safe”, you mean they will stay there intact, yes?

Does DCS then include them as an option in the ME and/or the rearm/refuel request window?
Sorry for my bad english

I want to say in case you have to reinstall the game, the folders in "saved games" will be not deleted

For your second question...It´s a good one ..I haven´t try this ...Let see.
__________________
/ I4770K / 1080TI / 16GB RAM / VR OC / 3X IIYAMA 27 /
/ F/18 C / F-14 / M-2000C / SPITFIRE LF / P-51D / FW 190 D-9 / B109 K-4 / CHRISTEN EAGLE II / YAK-52 / UH-1H Huey / SA 342 /

PhilTheBeat is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2019, 07:13 PM   #4
PhilTheBeat
Member
 
PhilTheBeat's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: France
Posts: 104
Send a message via MSN to PhilTheBeat
Default

So for the ME, it´s not working .......
__________________
/ I4770K / 1080TI / 16GB RAM / VR OC / 3X IIYAMA 27 /
/ F/18 C / F-14 / M-2000C / SPITFIRE LF / P-51D / FW 190 D-9 / B109 K-4 / CHRISTEN EAGLE II / YAK-52 / UH-1H Huey / SA 342 /

PhilTheBeat is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2019, 07:22 PM   #5
PhilTheBeat
Member
 
PhilTheBeat's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: France
Posts: 104
Send a message via MSN to PhilTheBeat
Default

And event with the rearm & refuel options ...So the solution gave by @Rudel_chw is outdated....
__________________
/ I4770K / 1080TI / 16GB RAM / VR OC / 3X IIYAMA 27 /
/ F/18 C / F-14 / M-2000C / SPITFIRE LF / P-51D / FW 190 D-9 / B109 K-4 / CHRISTEN EAGLE II / YAK-52 / UH-1H Huey / SA 342 /

PhilTheBeat is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2019, 08:21 PM   #6
Rudel_chw
Veteran
 
Join Date: Nov 2013
Location: Antofagasta, Chile
Posts: 5,261
Default

Quote:
Originally Posted by PhilTheBeat View Post
...So the solution gave by @Rudel_chw is outdated....
My tip is not outdated ... an example:

I have a single user-made livery for the MiG-19P, this one, please note the path:



Now if I go into DCS and try to use it:



... it doesnt show up on the liveries list ... why? because my user livery is meant for aircrafts of Hungary, and this particular MiG-19 belongs to USAF-agressors.

If, on the mission editor, I edit this plane and set its country to Hungary, then:



... the livery shows up, as expected. The remaining liveries on the list are the standard liveries of the MiG-19 and they live on the /Program Files/DCS/ path ... thus DCS merges on a sngle list both the built-in liveries plus the user-made liveries that are at /Saved Games/

Best regards
.
__________________
For work: iMac mid-2010 of 27" - Core i7 870 - 6 GB DDR3 1333 MHz - ATI HD5670 - SSD 256 GB - HDD 2 TB - macOS High Sierra
For Gaming: 27" Monitor - Ryzen 1500X - 32 GB DDR4 2400 - MSI GTX970 - SSD 480 GB - HDD 10 TB - Windows 10 LTSC - Thrustmaster HOTAS Cougar - Oculus Rift CV1
Mobile: iPad Pro 12.9" of 128 GB
Rudel_chw is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2019, 08:40 PM   #7
PhilTheBeat
Member
 
PhilTheBeat's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: France
Posts: 104
Send a message via MSN to PhilTheBeat
Default

Yes after a "double check", it works fine

Make sure to get the correct named folder as in this directory: xx:\DCS World OpenBeta\CoreMods\aircraft
__________________
/ I4770K / 1080TI / 16GB RAM / VR OC / 3X IIYAMA 27 /
/ F/18 C / F-14 / M-2000C / SPITFIRE LF / P-51D / FW 190 D-9 / B109 K-4 / CHRISTEN EAGLE II / YAK-52 / UH-1H Huey / SA 342 /


Last edited by PhilTheBeat; 06-02-2019 at 08:58 PM.
PhilTheBeat is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:34 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.