Through The Inferno (Las Vegas) - Highly dynamic and endless task-based mission - Page 5 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-18-2019, 11:55 PM   #41
deadlyfishes
Member
 
deadlyfishes's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: San Jose, California
Posts: 408
Default

Quote:
Originally Posted by RedeyeStorm View Post
Hi Deadlyfishes,

I have an idea for more variaty in ground targets. I feel the present ones are more suited for dedicated CAS aircraft like the A10 and Su25.

On the mods section someone made a template for a railyard so something like that or a truckpark would make nice targets for more strike oriented aircraft like the Viggen. Also nice would be convoy like targets (some only soft others mixed with armour). Mobile would be amazing but static would be fine as well.

As ussual I have no idea what I am asking effort wise.

Thanks for a great mission.

RedeyeStorm

Adding more templates would be fine, but it sounds very specific, like how most missions are designed. In this case it might be better for you to just create your own static layout inside the mission if you wish to do more missions like that.


Because of how the spawning works, the layout might not work in certain areas and might bug or glitch through terrain/buildings/objects.


Also here's an update:
UPDATE 03/18/2019 - 1: v1.51c

- Further addressed and fixed an issue where EWRS and the MISSION SPAWNING radio menus were not properly working.
__________________
"Through The Inferno"
Endless, Dynamic, Open-World Experience for DCS World
Website | Discord | Support TTI on Patreon
SP Missions:
Caucasus | NTTR | Persian Gulf | Normandy (Modern) | Normandy (WW2)
MP Servers:
PvE Server | PvP Server
deadlyfishes is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2019, 09:44 PM   #42
deadlyfishes
Member
 
deadlyfishes's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: San Jose, California
Posts: 408
Default

UPDATE 05/29/2019 - 1: v1.52a

- Added ability to STACK ZEUS-Spawned units:


- Added MANY more units that can be spawnable via "zeus" map marker spawns. List is on the main post, included as a text file in the zip along with the in-game briefing.
__________________
"Through The Inferno"
Endless, Dynamic, Open-World Experience for DCS World
Website | Discord | Support TTI on Patreon
SP Missions:
Caucasus | NTTR | Persian Gulf | Normandy (Modern) | Normandy (WW2)
MP Servers:
PvE Server | PvP Server
deadlyfishes is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2019, 11:50 PM   #43
deadlyfishes
Member
 
deadlyfishes's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: San Jose, California
Posts: 408
Default

UPDATE 06/01/2019 - 1: v1.52b

- Fixed an error where some blue units were not spawnable via the 'zeus spawns'

- Changed the A2A Intercept mission to spawn 3 bombers that will be somewhat grouped up. They have 3 possible spawn locations on the map that will be chosen at random each time they are triggered.

- Added new bombers to the spawnable units list:
b1b_blue
b52_blue
f11a_blue
tu142_red
tu160_red
tu22m3_red
tu95ms_red
__________________
"Through The Inferno"
Endless, Dynamic, Open-World Experience for DCS World
Website | Discord | Support TTI on Patreon
SP Missions:
Caucasus | NTTR | Persian Gulf | Normandy (Modern) | Normandy (WW2)
MP Servers:
PvE Server | PvP Server
deadlyfishes is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2019, 03:40 AM   #44
deadlyfishes
Member
 
deadlyfishes's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: San Jose, California
Posts: 408
Default

UPDATE 06/25/2019 - 1: v1.53a

- JTAC Autolase Target Reports are reformatted for easier reading and now provide Lat/Long SECONDS (DMS). Perfect for JDAMs, JSOWs and navigation systems that cannot use lat/long decimal format.





- There is now a new option for HELO SLINGLOADING to be enabled or disabled.
Enabled = uses real rope/sling on helos that have the sling feature. If there is no sling for the helo, then you cannot sling load with it.

Disabled = hover over the crate to carry it. Any helo can use this feature.





- Missions will now have unique procedural generated operation names, giving these missions a bit more character. This is more useful on our multiplayer servers, but we may do more with this in the near future.


__________________
"Through The Inferno"
Endless, Dynamic, Open-World Experience for DCS World
Website | Discord | Support TTI on Patreon
SP Missions:
Caucasus | NTTR | Persian Gulf | Normandy (Modern) | Normandy (WW2)
MP Servers:
PvE Server | PvP Server
deadlyfishes is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2019, 10:55 PM   #45
deadlyfishes
Member
 
deadlyfishes's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: San Jose, California
Posts: 408
Default

UPDATE 08/17/19 - 1: v1.54a


-Fixed a major issue with map-marker zeus spawns not working correctly after the latest OB update from 8/14/19 https://forums.eagle.ru/showpost.php...1&postcount=66
This latest version of TTI is REQUIRED if you wish to get map=marker zeus spawns to work properly again.

- Changed logic for JTAC units to optimize performance. JTAC units are now generated dynamically with mission zones and will be removed once the mission is complete.

Additionally, this means you can move mission zones around in the mission if you'd like, but the mission intel will be incorrect. You can use the JTAC Status as a work-around to get the coordinates of the designated targets if you aren't relying on the F10 Map.

- Added a new JTAC zeus spawn that you can create anywhere on the map to spawn a JTAC recon drone to auto-lase/designate and smoke targets. The code for these JTAC drones created by zeus map marker spawning is always 1685 for now. I do have future plans to edit this on the fly. You can make as many of these as you'd like.



NOTE: For TTI Normandy WW2 , you must use "recon" instead of "jtac" to spawn the auto-lase/designating sentry unit.
__________________
"Through The Inferno"
Endless, Dynamic, Open-World Experience for DCS World
Website | Discord | Support TTI on Patreon
SP Missions:
Caucasus | NTTR | Persian Gulf | Normandy (Modern) | Normandy (WW2)
MP Servers:
PvE Server | PvP Server
deadlyfishes is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 12:00 AM   #46
deadlyfishes
Member
 
deadlyfishes's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: San Jose, California
Posts: 408
Default

UPDATE 09/03/19 -1: v1.55a


- Added new JTAC Auto Lase Logic to now include ELEVATION IN FT of the marked target:



Big thanks to SanekFl for helping me find the scripting logic to implement this.

Quote:
Originally Posted by SanekFl View Post
I looked into script and added target elevation info. Please review pull request
https://github.com/ciribob/DCS-JTACAutoLaze/pull/3

- Added a new map marker command "-delete jtac" that will remove the last zeus-spawned jtac. A new message appears when creating a zeus jtac to remind you of this new command and feature.
__________________
"Through The Inferno"
Endless, Dynamic, Open-World Experience for DCS World
Website | Discord | Support TTI on Patreon
SP Missions:
Caucasus | NTTR | Persian Gulf | Normandy (Modern) | Normandy (WW2)
MP Servers:
PvE Server | PvP Server
deadlyfishes is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2019, 06:00 AM   #47
tusler
Member
 
tusler's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Hemet,CA
Posts: 828
Default How Do I add AI?

In Through The Inferno Nevada 1.55 I am the only aircraft flying for the blue side. How can I have like some Blue F15's flying cap and maybe some friendly AI doing missions on their own, not as part of my flight.

I tried flying a KA 50 to do a strike and got shot down by enemy AI spawns. I tried putting a f--14 on the ramp and never got to taxi.
I know nothing of programming so I hope there is a simple fix.
__________________
Ask Jesus for Forgiveness before you takeoff !
PC=Win 10 HP 64 bit, Gigabyte Z390, Intel I5-9600k, 32 gig ram, Nvidia 1070 8gig video. TM HOTAS WARTHOG with Saitek Pedals
tusler is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2019, 06:03 AM   #48
deadlyfishes
Member
 
deadlyfishes's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: San Jose, California
Posts: 408
Default

Quote:
Originally Posted by tusler View Post
In Through The Inferno Nevada 1.55 I am the only aircraft flying for the blue side. How can I have like some Blue F15's flying cap and maybe some friendly AI doing missions on their own, not as part of my flight.

I tried flying a KA 50 to do a strike and got shot down by enemy AI spawns. I tried putting a f--14 on the ramp and never got to taxi.
I know nothing of programming so I hope there is a simple fix.



There should be an A2A backup option in the F10 Other Menu.


You can also change the layout of the mission spawns if they're too hard for you, take a look at the readme on how to configure the mission settings.


The ZEUS spawning system should allow you to spawn any aircraft on the map with a map marker in real time. Again, check the readme files and tutorials on this thread.



Additionally, making new AI units in the editor is pretty simple, just click the add airplane button from the left side (looks like a jet) and click on the map. Then you can add any AI aircraft group you want. Check banjo's youtube tutorials on the mission editor if this is something you want to do.
__________________
"Through The Inferno"
Endless, Dynamic, Open-World Experience for DCS World
Website | Discord | Support TTI on Patreon
SP Missions:
Caucasus | NTTR | Persian Gulf | Normandy (Modern) | Normandy (WW2)
MP Servers:
PvE Server | PvP Server
deadlyfishes is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2019, 06:49 AM   #49
tusler
Member
 
tusler's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Hemet,CA
Posts: 828
Default

Thanks
__________________
Ask Jesus for Forgiveness before you takeoff !
PC=Win 10 HP 64 bit, Gigabyte Z390, Intel I5-9600k, 32 gig ram, Nvidia 1070 8gig video. TM HOTAS WARTHOG with Saitek Pedals
tusler is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2019, 04:51 PM   #50
deadlyfishes
Member
 
deadlyfishes's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: San Jose, California
Posts: 408
Default

UPDATE 10/03/19 - 1: v1.56a

- Added F-16C Viper Slots x2
- Added a fix for enemy aircraft causing a ground mission to appear active when it flies through the zone. Mission zones will now ignore flying units.
- Changed dynamic JTAC spawning logic so that the dynamically crated JTAC names will now state which mission type they are marking for, making better use of the "JTAC Status" feature in the F10 - Other Menu
__________________
"Through The Inferno"
Endless, Dynamic, Open-World Experience for DCS World
Website | Discord | Support TTI on Patreon
SP Missions:
Caucasus | NTTR | Persian Gulf | Normandy (Modern) | Normandy (WW2)
MP Servers:
PvE Server | PvP Server
deadlyfishes is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:29 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.