Easy Joy 32 One - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2016, 02:02 AM   #1
FoxHoundcn
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 68
Default Easy Joy 32 One



I'm FoxHoundcn from china.
Because mmjoy limit chinese system,so I create a new game joy controllor.

It have :
8 12-bit axis.
128 button. (Mode : click, jog, batter, on-pulse, off-pulse, all-pulse, encoder max 64, keyboard mapping)
4 hat.
128 ws2811/2812 rgb led controllor.(custom color, brightness controllor)
Custom HID driver amount.
usb firmware update.


Firmware License
Basic Edition : free
Professional Edition :15rmb (If you not chinese 15$)

My contact information:
QQ-group:22356470


Hardware
STM32F103C8T6

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	QQ截图20161111105634.png
Views:	2495
Size:	49.0 KB
ID:	151399   Click image for larger version

Name:	QQ截图20161111105836.png
Views:	2493
Size:	37.4 KB
ID:	151400   Click image for larger version

Name:	QQ截图20161125092520.png
Views:	2758
Size:	67.2 KB
ID:	152253  

Click image for larger version

Name:	EasyRegENG.png
Views:	242
Size:	28.8 KB
ID:	163341  
Attached Files
File Type: rar SchDoc.rar (18.6 KB, 199 views)
File Type: rar ClearRegeditTool.rar (9.3 KB, 123 views)
File Type: rar EasyJoy32_DFU.rar (9.6 KB, 99 views)
File Type: rar EasyJoy32Onev2.1.2firmware.rar (18.7 KB, 106 views)
File Type: rar EasyJoy32Register_v2.1.1.rar (186.4 KB, 110 views)
File Type: rar EasyJoy32One_v2.1.2.rar (284.0 KB, 110 views)

Last edited by FoxHoundcn; 05-31-2017 at 08:27 AM.
FoxHoundcn is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2016, 09:39 PM   #2
Sokol1_br
Veteran
 
Sokol1_br's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,414
Send a message via MSN to Sokol1_br
Default

FoxHoundcn,

Nice job, thanks for share.

I doubt, only ST-Link dongue in readme is compatible, or can be used this more cheap versions:

http://www.ebay.com/itm/ST-Link-V2-P...oAAOSwZVlXiICF

What firmware for Basic version allow control?
Sokol1_br is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2016, 02:04 AM   #3
FoxHoundcn
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by Sokol1_br View Post
FoxHoundcn,

Nice job, thanks for share.

I doubt, only ST-Link dongue in readme is compatible, or can be used this more cheap versions:

http://www.ebay.com/itm/ST-Link-V2-P...oAAOSwZVlXiICF

What firmware for Basic version allow control?
All have SWD mode ST-Link can be used.
Basic version is Unregistered version, it have 4 12-bit axis,64 normal button and 2 hat.
you can not use software custom easyjoy32one.
FoxHoundcn is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2016, 03:06 AM   #4
Sokol1_br
Veteran
 
Sokol1_br's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,414
Send a message via MSN to Sokol1_br
Default

So, the "Basic" - available for download - create a fixed controller with 4 axis (12 bits), 64 momentary buttons and 2 HAT.

The "Professional" - registered - allow customize firmware (similar to MMjoy2) through the EasyJoy32One software.

Last edited by Sokol1_br; 11-14-2016 at 03:15 AM.
Sokol1_br is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2016, 06:21 AM   #5
FoxHoundcn
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by Sokol1_br View Post
So, the "Basic" - available for download - create a fixed controller with 4 axis (12 bits), 64 momentary buttons and 2 HAT.

The "Professional" - registered - allow customize firmware (similar to MMjoy2) through the EasyJoy32One software.
Yes, that's right
FoxHoundcn is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2016, 05:37 AM   #6
FoxHoundcn
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 68
Default

v2.0.1 release
fix wrong HID driver information
FoxHoundcn is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2016, 12:31 AM   #7
FoxHoundcn
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 68
Default

v2.0.1 software release
add multi-language
FoxHoundcn is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2016, 11:28 AM   #8
ward8124
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: East Anglia - UK
Posts: 166
Default

Remind me how many buttons does the CDU have as this would do nicely would it not?
__________________
EVGA GTX1080TISC2 Black Hybrid Cooler, Asus Strix X399, Water cooled ThreadRipper 1920X, Dominator 32GB 3200Mhz,NVME Samsung 250/500GB SSDs, Corsair Air 740 case, Acer Predator 34' Gsync curved display + 3x Alienware 23inch 120hz monitors. TM HOTAS, RAZER - Tiamat,Blackwidow, Mamba, Tartarus and Oculus Rift CV1/DK2 + TrackIR5, MFG crosswinds

Oh and a very understanding wife.
ward8124 is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2016, 01:00 AM   #9
FoxHoundcn
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by ward8124 View Post
Remind me how many buttons does the CDU have as this would do nicely would it not?
I do not understand what you mean
FoxHoundcn is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2016, 04:07 AM   #10
lazduc
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Washington State
Posts: 407
Default

FoxHound,

Ward wants to know if your device has enough inputs to control a CDU device....which has many, many buttons.
lazduc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:12 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.