A10c campaign starts in su25 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-18-2014, 11:54 AM   #1
raycon125
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 10
Default A10c campaign starts in su25

Hello!
I am having a weird problem, yesterday i was playing a10c first campaign mission .. everything worked fine, i started it few times, but the last time it crashed (when i pressed backspace two times i think). Today when i want to start it i starts in a russian su25 (every time). I also tried few other campaign missions for a10c and i always start on a russian side, although, if i go fly single missions for a10c it works ok and i start in the right plane. I also tried to reinstall a10c module and deleted saved games, but nothing helped. Is this because the update, my mistake or crash? If anyone can help id appreciate it.

Last edited by raycon125; 09-18-2014 at 12:16 PM.
raycon125 is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2014, 04:58 PM   #2
rajdary
Member
 
rajdary's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 785
Default

I also have this problema!
Exactly the problema is :
In A10C Campaigns :
Georgian Hammer i start as a SU25

In Missions SP :
Mission CSAR als star as a SU25
Mission Serpents Head i start as an A10C but cant control it!!!

All the other SP missions work correctly in the A10C and other Camapigns that i downloaded also work correctly except The Shore which also doesnt work, i start off as an Mi-8 Heli.
rajdary is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2014, 05:29 PM   #3
Buzpilot
Member
 
Buzpilot's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Norway
Posts: 490
Default

Quote:
Originally Posted by rajdary View Post
I also have this problema!
Exactly the problema is :
In A10C Campaigns :
Georgian Hammer i start as a SU25

In Missions SP :
Mission CSAR als star as a SU25
Mission Serpents Head i start as an A10C but cant control it!!!

All the other SP missions work correctly in the A10C and other Camapigns that i downloaded also work correctly except The Shore which also doesnt work, i start off as an Mi-8 Heli.
Same here, didn't notice because i usually only start from Editor.
__________________
i5 4670 - Sabertooth Z87- GTX Titan - Dell U3011 30" - 2x8GB RAM 1800 - Samsung 840 EVO 512GB SSD - Warthog HOTAS - CH Pro pedals - TrackIR5 - Win7 64bit
EVERYTHING IS SUBJECT TO CHANGE

Last edited by Buzpilot; 09-18-2014 at 05:38 PM.
Buzpilot is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2014, 05:53 PM   #4
FSKRipper
Senior Member
 
FSKRipper's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Germany / Greifswald
Posts: 1,147
Default

I can confirm it. Georgian Hammer campaign with CA starts in a Su-25 airborne. The A-10C Mission CSAR also in a Su-25. Sunset Sierra for example is fine. My own missions are always fine.
__________________
i9 9900K @ 5,0GHz | 1080GTX | 32GB RAM | 256GB, 512GB & 1TB Samsung SSDs | TIR5 w/ Track Clip | Virpil T-50 Stick with extension + Warthog Throttle | MFG Crosswind pedals | Gametrix 908 Jetseat
FSKRipper is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2014, 06:59 PM   #5
raycon125
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 10
Default

"Yes, this is a bug. Already fixed internally.
I apologize for temporary inconvenients."
I got that message from support, although i dont understand it completely i quess they will repair it with the patch
raycon125 is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2014, 10:35 PM   #6
rajdary
Member
 
rajdary's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 785
Default

Ok, fine, we will wait then!
rajdary is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2014, 10:59 AM   #7
dasmoo
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 13
Default

Same thing is happening to me, hope this gets fixed soon.
dasmoo is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2014, 08:49 AM   #8
Hummersepp
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 9
Default

I have the same issue...the user-made A-10c campaigns work fine but in the standard campaign I also jump directly in the air in the SU-25

Hope they fix this soon....
Hummersepp is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:33 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.