FC3 Bug thread - ED Forums
 


Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-10-2012, 06:35 PM   #1
combatace
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,317
Default FC3 Bug thread

I didn't find any bug thread for FC3 so here it is.

Pilot head exterior model visible in cockpit.


Navigation circle in Russian HUD if off even when I'm on flight path.



After burners and engines are working even after both engine are on fire, but they don't provide any power because again they are on fire.







Here you can see after burners are on, engines are on full power and engines are on fire but as you can see in the above pic.

__________________
To support my models please donate to paypal ID: hp.2084@gmail.com

OR
Buy at
https://www.turbosquid.com/Search/Artists/hero2084
combatace is offline  
Old 11-10-2012, 06:40 PM   #2
combatace
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,317
Default

R-27ER does not have any loft in their trajectory they fly straight to the target. I have attached tacview file for that.
Attached Files
File Type: rar Tacview.rar (935.3 KB, 240 views)
__________________
To support my models please donate to paypal ID: hp.2084@gmail.com

OR
Buy at
https://www.turbosquid.com/Search/Artists/hero2084
combatace is offline  
Old 11-10-2012, 06:46 PM   #3
Jrock
Junior Member
 
Jrock's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Texas
Posts: 40
Default

I'm getting no moving wheels and no moving turbine fan's for the F-15C. Along with no air effects at high G
Jrock is offline  
Old 11-10-2012, 07:09 PM   #4
Jrock
Junior Member
 
Jrock's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Texas
Posts: 40
Default

Quote:
Originally Posted by Jrock View Post
I'm getting no moving wheels and no moving turbine fan's for the F-15C. Along with no air effects at high G

I literally tested all the FC3 aircraft with the same results, am I missing something? O.o
Jrock is offline  
Old 11-10-2012, 07:18 PM   #5
combatace
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,317
Default

Lol!!! why are you quoting yourself..
__________________
To support my models please donate to paypal ID: hp.2084@gmail.com

OR
Buy at
https://www.turbosquid.com/Search/Artists/hero2084
combatace is offline  
Old 11-10-2012, 07:21 PM   #6
Jrock
Junior Member
 
Jrock's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Texas
Posts: 40
Default

Quote:
Originally Posted by combatace View Post
Lol!!! why are you quoting yourself..
cuz the little things like this make me nuts x.x
Jrock is offline  
Old 11-10-2012, 07:23 PM   #7
flanker1
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,093
Default

Mig-31 nose wheel still doesnt touch the ground. . .
flanker1 is offline  
Old 11-10-2012, 07:25 PM   #8
Jrock
Junior Member
 
Jrock's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Texas
Posts: 40
Default

you think a fresh install of FC2 will change anything cuz I have modded aircraft on my FC2 and I know FC3 requires FC2 or Lockon.
Jrock is offline  
Old 11-10-2012, 07:52 PM   #9
combatace
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,317
Default

Nope.
__________________
To support my models please donate to paypal ID: hp.2084@gmail.com

OR
Buy at
https://www.turbosquid.com/Search/Artists/hero2084
combatace is offline  
Old 11-10-2012, 09:05 PM   #10
RIPTIDE
Senior Member
 
RIPTIDE's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 2,169
Default

I popped off the canopy in the F-15C in air. The canopy flew forward and then down to the ground. Not backwards.

EOS Scanning in BVR does not work in altitude... up an down.

Friendly Mud Spikes from SAMS etc. Probably long reported in DCS World bug reports.
__________________

Last edited by RIPTIDE; 11-10-2012 at 09:08 PM.
RIPTIDE is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:17 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.