Jets break alignment when you add waypoints - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-25-2020, 07:42 PM   #1
Skarp
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 246
Default Jets break alignment when you add waypoints

this has been an issue since before November. any idea if this is being worked on? also why can't I get a key to flip off the MLC or just tell jester to realign on the ground? been a year right?
Skarp is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2020, 03:58 AM   #2
overalien
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 136
Default

I have the same problem. Is this a general bug or specific to the F-14?


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
__________________
overalien
Hog Driver starting to really like the Tomcat

System specs:
Intel i7-8700k - OC to 5.0 GHz
| 32 GB RAM 3600 MHz | Nvidia 1080ti SLi | Mixed Storage - Win 10 and DCS on Samsung SSD 970 Pro


Flightgear:
7 Displays (3 x 1440p, 1 X 1080p, 3 X Lilliput Touch) | 3 x Cougar MFDs
| Warthog HOTAS | Thrustmaster TPR Pedals | Jetseat + Simshaker for Aviators | Helios | VAICOM Pro + AIRIO | TrackIR 5
overalien is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2020, 11:36 AM   #3
Skarp
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 246
Default

Specific to the f14. Just place a few mark points on the map and have Jester add them. You will see he sets his current position to one of them breaking alignment. Most annoying part you can’t get him to realign.
Skarp is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2020, 12:39 PM   #4
earnil
Junior Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 82
Default

Quote:
Originally Posted by Skarp View Post
Specific to the f14. Just place a few mark points on the map and have Jester add them. You will see he sets his current position to one of them breaking alignment. Most annoying part you can’t get him to realign.
For what it's worth, this works for me so far as a workaround.

https://forums.eagle.ru/showpost.php...03&postcount=3
earnil is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2020, 02:16 PM   #5
Kristoffer79
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 250
Default

same problem for me. Really enoying bug
Kristoffer79 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:31 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.