[DCSISSUE] Steam Version Will Not Update Due to Missing File Privileges - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-25-2020, 01:48 PM   #1
demsoft
Junior Member
 
Join Date: May 2020
Location: UK
Posts: 4
Default [DCSISSUE] Steam Version Will Not Update Due to Missing File Privileges

Right, long story short.....:

I have been unable to load into DCS for just over a week now, as it states 'Update Required' but will not update due to 'Missing File Privileges' Specifically the 'AJS37-avionics.dll'

I have:
-Opted out of Beta
-Uninstalled and Re-installed the AJS37
-Verified Integrity of Game Files
-Ran Steam as an Administrator
-Made sure that the appropriate file routes were not 'read-only'
-etc...

This is rather annoying as I have spent quite a bit of time and money on this platform only to not be able to use it.

Are there any further suggestions wrt fixing this issue?

Many thanks

__________________
A-10C, AJS37 Viggen, AV-8B, C-101, F-5E, F-16C, F/A-18C, F-86F Sabre, Hawk, KA-50, L-39, M-2000C, MI-8MTv2, MiG-15Bis, MiG-19P, MiG-21Bis, SA342M Gazelle, UH-1D, FC-3, CA, Nevada, Persian Gulf, Supercarrier, on ...

AMD Ryzen 5 2600 Six-Core, 16GB DDR4 - 2133, NVidia GTX1050Ti
Samsung SSD 250GB, Seagate 2Tb HDD, Toshiba 4TB HDD
Oculus Rift
Windows10 (64)
demsoft is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2020, 02:44 PM   #2
RagnarDa
3rd Party Developer
 
RagnarDa's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,958
Default

Did you disable all anti-virus software?
__________________
DCS AJS37 HACKERMAN

There will always be bugs. If everything is a priority nothing is.
RagnarDa is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2020, 09:45 PM   #3
demsoft
Junior Member
 
Join Date: May 2020
Location: UK
Posts: 4
Default

I have, that's why this is a little annoying, as that normally seems to be the reason, but unfortunatley not in this case.

__________________
A-10C, AJS37 Viggen, AV-8B, C-101, F-5E, F-16C, F/A-18C, F-86F Sabre, Hawk, KA-50, L-39, M-2000C, MI-8MTv2, MiG-15Bis, MiG-19P, MiG-21Bis, SA342M Gazelle, UH-1D, FC-3, CA, Nevada, Persian Gulf, Supercarrier, on ...

AMD Ryzen 5 2600 Six-Core, 16GB DDR4 - 2133, NVidia GTX1050Ti
Samsung SSD 250GB, Seagate 2Tb HDD, Toshiba 4TB HDD
Oculus Rift
Windows10 (64)
demsoft is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2020, 03:07 PM   #4
RagnarDa
3rd Party Developer
 
RagnarDa's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,958
Default

I would try a complete reinstall of DCS. Also try posting in the general DCS World forum or Steam forums since this is probably not exactly an issue with the Viggen module but rather the module manager/installer in DCS/Steam.
__________________
DCS AJS37 HACKERMAN

There will always be bugs. If everything is a priority nothing is.
RagnarDa is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2020, 09:20 PM   #5
demsoft
Junior Member
 
Join Date: May 2020
Location: UK
Posts: 4
Default

Many Thanks, although this was the route I was trying to avoid, if this is the case, I might try and convert all to the standalone :/

__________________
A-10C, AJS37 Viggen, AV-8B, C-101, F-5E, F-16C, F/A-18C, F-86F Sabre, Hawk, KA-50, L-39, M-2000C, MI-8MTv2, MiG-15Bis, MiG-19P, MiG-21Bis, SA342M Gazelle, UH-1D, FC-3, CA, Nevada, Persian Gulf, Supercarrier, on ...

AMD Ryzen 5 2600 Six-Core, 16GB DDR4 - 2133, NVidia GTX1050Ti
Samsung SSD 250GB, Seagate 2Tb HDD, Toshiba 4TB HDD
Oculus Rift
Windows10 (64)
demsoft is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ajs37, bug, dcs, steam, update

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:14 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.